PRIJELAZNI ROK U DINAMU

Dejan Lovren i dalje na čekanju

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dejan Lovren i dalje na čekanju
08.01.2010.
u 16:57
Dinamo je napravo što je želio, ime Dejana Lovrena danas puni stranice francuskih i engleskih medija, svi su sad čuli za boravak predstavnika Lyona u Zagrebu, za zanimanje Tottenhama, sad se tu vrti i Chelsea.
Pogledaj originalni članak

Francuzi pišu da je Lyon i dalje zainteresiran, predsjednik Jean-Michel Aulas potvrdio je da žele mladog Dinamova stopera, ali i da ima pričuvne opcije. Iako im je Lovren prva želja. Francuzi pišu da je ponuda za Lovrena bila od 6,5 do deset milijuna eura.

Ali oni su, baš kao i Englezi, počeli zaključivati da Zdravko Mamić samo vješto koristi svoj položaj i zanimanje klubova da bi povisio cijenu svojem igraču. Što Mamić, uostalom, i ne skriva.

Ako ga već prodamo, onda to mora biti po jako visokoj cijeni – kaže Mamić.

Trener Tottenhama Harry Redknapp navodno je izjavio da o Lovrenu nema pojma, no to mogu biti i samo priče. Svaki će engleski menadžer ući u posao osjeti li da je dobar, a Harry zna raditi s našim igračima i menadžerima. 

Kad nema odlazaka, nema ni dolazaka, no oni i nisu planirani, plavi su se okrenuli domaćim dečkima. Tako su svojim talentima dodali i Karla Težaka, 16-godišnjeg igrača Varteksa. Htjeli su ga Aston Villa i Monaco, a za milijun kuna završio je u Dinamu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.