Odličan početak

Dejan Lovren najbolji je stoper u Premiershipu!

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
Dejan Lovren najbolji je stoper u Premiershipu!
28.10.2013.
u 12:19
– Zasluge za naš uspjeh ima cijela momčad, ne samo obrana i vratar. Svaki igrač dao je sve od sebe
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren ovog je ljeta napustio Lyon i otišao u Southampton, a to se pokazao kao odličan potez. I za klub, i za njega.

Southampton se nalazi na odličnom petom mjestu, a ove sezone primio je samo tri pogotka i ima najbolju obranu lige. Velike zasluge za to idu i našem reprezentativcu koji je prema specijaliziranom internetskom portalu Whoscored.com najbolje ocijenjeni obrambeni igrač engleske lige! Doduše, bolju ocjenu ima Micah Richards, ali on ima samo jedan nastup ove sezone.

– Primili smo samo tri pogotka u ligi, a to je vrlo teško postići. Mislim da smo zaslužili respekt svih momčadi na Otoku – kaže Lovren.

Stručnjaci i mediji puni su hvale za braniča kojeg su razapinjali u Francuskoj.

– Ali, zasluge za naš uspjeh ima cijela momčad, ne samo obrana i vratar. Svaki igrač dao je sve od sebe, zaista smo naporno radili. Užitak je igrati s tim igračima.

>>Francuzi opet udaraju po Lovrenu: 'Ponekad izgleda kao amater'

>>Legende složne: Lovren je stoper svjetske klase

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.