PROBLEM S OZLJEDOM

Lovren otpao za Italiju, evo koga je Kovač pozvao umjesto njega!

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Lovren otpao za Italiju, evo koga je Kovač pozvao umjesto njega!
01.06.2015.
u 16:59
Lovren opet ima problema s trbušnim zidom pa je u dogovoru s Kovačem odlučeno da će preskočiti okupljanje i posvetiti se oporavku
Pogledaj originalni članak

Branič Liverpoola Dejan Lovren neće biti na raspolaganju hrvatskom izborniku Niki Kovaču za prijateljsku utakmicu s Gibraltarom te kvalifikacijsku utakmicu s Italijom.

Lovren opet ima problema s trbušnim zidom pa je u dogovoru s Kovačem odlučeno da će preskočiti okupljanje i posvetiti se oporavku.

Kovač je umjesto Lovrena pozvao Marka Leškovića iz Rijeke. 24-godišnji branič za reprezentaciju je debitirao u prijateljskoj utakmici s Argentinom.

>> Redsi se opustili nakon sramotne 'šestice': Lovren i društvo pjevali i plesali

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
19:03 01.06.2015.

da je po Mamićevu naredenj onda bi to bio Jozo Šimunović koji je po meni i zaslužio poziv

Avatar Bekrija
Bekrija
08:27 02.06.2015.

Iz Dinama nema više koga pozvat kad su sve stranci! Mamićevci koliko dobijete love za komentare, jel plaća redovita? Nakon čipi čops bombardiranja tribina nekako ste uzeli zamašnjak i broj komentara vam se utrostručio iako se vidi da pojedinci koriste više korisničkih imena, ali šta se može mora se branit Mamić, Putin, "region"!

IK
Ikonoklast
18:23 01.06.2015.

Nogomet u nas je upropasten. Od lige do reprezentacije. I to sve radi privatnog interesa. Takni se u to i odma si cetnik. Mogla bi se napisati dobra knjiga o svemu u zadnjih 15 godina a sta nam tek sljedi to je strasno. Nema druge nego gledat premier i bundesligu i bit miran.