incident na poljudu

Delegat zapisao čime je nogometaš Istre pogođen u glavu. Hajduku prijeti nova žestoka kazna

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Delegat zapisao čime je nogometaš Istre pogođen u glavu. Hajduku prijeti nova žestoka kazna
03.09.2023.
u 12:02
Bjorkander je slavio pobjednički pogodak Istre 1961 nakon čega ga je netko sa zapadne tribine pogodio staklenom bočicom
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hajduka i Istre odigrali su dvoboj sedmog kola pred oko 25 tisuća gledatelja na Poljudu koji je završio slavljem Puljana od minimalnih 0.1. Iako je većina utakmica prošla u sportskoj atmosferi na terenu,  pred sam kraj utakmice dogodio se veliki incident pred zapadnom tribinom zbog kojeg bi Hajduk mogao platiti novu novčanu kaznu. 

Dok su nogometaši Istre slavili gol u 101. minuti, pričuvni igrač Eric Björkander (27) pogođen je nepoznatim predmetom u glavu, što je izazvalo pravi revolt na klupi gostiju koji su se krenuli obračunavati i s delegatom utakmice. U izvješću delegata stoji kako je igrač Istre pogođen staklenom bočicom!

- Nakon pogotka gostiju u 90+13 minuti, prilikom slavlja gostujuće momčadi sa zapadne tribine je prema klupi gostiju bačena staklena bočica, koja je pogodila igrača gostiju s brojem 5 Björkander Nils Eric Rolanda te mu napravila posjekotinu na glavi - napisao je delegat dvoboja. 

VEZANI ČLANCI:

Šveđanin nije ozbiljnije ozlijeđen, dobio je šavove na glavi i završio je u zavojima, ali jasno je kako se ovakvi izgredi više ne smiju događati. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:47 03.09.2023.

Izbacite fk hajduk iz lige da napokon počnemo normalno živjeti.

DM
dms
12:48 03.09.2023.

Na bačenom predmetu postoje tragovi koji vode do pocinitelja i problem riješen. Ali, ko bi se toga sitija. Jer da su uhvatili i kaznili ovoga, drugi bi izgubili volju za slična herojstva, a to ocito nekom nije u interesu.

Avatar Žuti
Žuti
12:39 03.09.2023.

Kazna klubu i gonjenje od strane Državnog odvjetništva prema napadaču.