DOJMOVI NAVIJAČA

Delija Zoran Timić: Robi kod nas nema nijedan minus!

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
Delija Zoran Timić: Robi kod nas nema nijedan minus!
09.12.2010.
u 11:18
Zoran Timić, navijač Crvene zvezde sa stažom na "sjeveru" Marakane duljim od 20 godina, sastao se jučer na stadionu sa svojim prijateljima
Pogledaj originalni članak

– Nemamo službeni stav o dolasku Prosinečkog, niti ćemo ga imati. Poštovat ćemo odluku kluba. A moj je stav o Robijevu dolasku pozitivan. On kod mene nema nijedan minus – kazao je Timić.

Ne smeta vam što je igrao za hrvatsku reprezentaciju?

– Robert Prosinečki je Zvezdi donio naslov europskog prvaka, to se pamti! Kada bih sada rekao nešto protiv toga čovjeka, pljunuo bih na tu titulu. Uostalom, Robert je, kako se kaže, "polutan", prema tome, ne vidim nikakvu zapreku da on preuzme klupu Crvene zvezde – zaključio je Zoran Timić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TR
True
01:16 10.12.2010.

Dario, odlično rezoniranje. Znači, nije mogao igrati 91/92 za Hrvatsku jer bi ga tamo ubili ??? A pokojni pilot Perišin je prebjegao iz JNA i po tvom rezonu je trebao ostati ??? Boban je riskirao svoju karijeru onim karate udarcem, ispao je iz Yu reprezentacije, ali nije razmišljao što taj potez nosi. Robi u sebi nema ništa domoljubnog, nula od čovjeka. I sav ovaj neoliberalizam koji se prosipa ovdje od licemjernih ljudi možete si nabiti u dupe... Mene ovaj odlazak nije pogodio, onaj s kraja 80ih je... Heble ga čarape Udarnik, koja je to seljačina...

RA
rajko
16:51 09.12.2010.

Jebem vam mater cetnicku.pucali ste ipalili u ratu po Hrvatskoj,a sad bi da se sve odjedanput zaboravi.mars magare jedno.

Avatar dinameze
dinameze
11:44 09.12.2010.

ne bih ali moram.nije bitan ovaj žuti KURI ME BOLAC za cigane(ne mislim na rome)nego me ovi NOVINARSKI idioti pale da bi im rado izvadio jedno oko,zašto zato što konji našli nekog deliju sa 20-god stažom(zašto nije otvoreno napisao četnikom-arkanovcem)i pitali konja za mišljenje,zašto niste našli nekog dugogodišnjeg boysa koji je dane i noći proveo na bojištu konta tih likova sa severa.ondea ti isti idioti-novinari serun kak je maminjo kriv za nešto pa za sve ste krivi vi piskarala:junac,flaks,daska i ostali idioti koji misleda su bogomdani zaštitnici dinama.nemam niš protiv suživota ali zaboravit NIKADA.jutros mi jedan moj radni prijatelj reče kak se dobro sjeća kak je ovaj žućo na finalu kupa 91 počastio igrača hajduka mišu\"marš bre ustaša\"i naravno uz podignuta tri prsta.kaže on kak mu to pravi hajdukovci neće nikad zaboraviti.e pa ima i nas dinamovaca koji to neće zaboraviti NIKAD.još nam samo treba da ovi idioti od novinara odu pitati svog beogradskog mentora bremilojka brepantića zabre njegovo bremišljenje.