ZAVRŠIO U BOLNICI

Uznemirujuće: Nogometaš brutalno pretučen, lice mu je izobličeno

Foto: Instagram
Uznemirujuće: Nogometaš brutalno pretučen, lice mu je izobličeno
30.11.2017.
u 16:44
Nogometaš Zenita završio je u bolnici, a njegova je supruga priopćila da je u dobrom stanju i da se ne sjeća detalja sukoba.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš ruskog Zenita Denis Terentjev brutalno je pretučen u srijedu navečer nakon sukoba zbog parkirnog mjesta u blizini njegove kuće.

Ruski mediji pišu da je 25-godišnjeg braniča pretukao nepoznati vozač motocikla koji je svoje vozilo parkirao na mjestu koje pripada nogometašu. Zbog toga je došlo do sukoba u kojem je Terentjev izvukao deblji kraj.

Nogometaš Zenita završio je u bolnici, a njegova je supruga priopćila da je u dobrom stanju i da se ne sjeća detalja sukoba. Također, zamolila je svjedoke da pruže pomoć u identificiranju napadača.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ST
stomiovotreba
18:36 30.11.2017.

Kako drugacije moze biti pretucen nego brutalno? Njezno pretucen?

DU
Deleted user
17:41 30.11.2017.

Dobro izgleda. Ne znam tko ga je obradivao, ali operacija je uspjela.

AR
Artukovic
17:52 30.11.2017.

Pa i tamo ima Torcide?