Sve ulaznice prodane

Derbi Hajduka i Dinama igrat će se pred prepunim Poljudom, a jedna stvar dogodit će se prvi put

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Hajduk i Dinamo na Poljudu igraju četvrti i posljednji derbi sezone
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Hajduk i Dinamo na Poljudu igraju četvrti i posljednji derbi sezone
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo - Hajduk
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo - Hajduk
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Navijači na utakmici Dinamo - Hajduk
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Navijači na utakmici Dinamo - Hajduk
10.03.2022.
u 07:00
Hajduk je još prije prodao sve svoje ulaznice isključivo onima koji imaju klupsku člansku iskaznicu. U subotu ćemo tako prvi put gledati utakmicu na stadionu potpuno ispunjenom članovima klubova.
Pogledaj originalni članak

Subotnji derbi Hajduka i Dinama (18 sati) igrat će se pred punim Poljudom. Klub iz Maksimira objavio je da su prodane sve ulaznice koje su bile dostupne navijačima plavih za taj susret 27. kola, odnosno svih 1470 ulaznica za sektor predviđen za gostujuće navijače.

Hajduk je još prije prodao sve svoje ulaznice isključivo onima koji imaju klupsku člansku iskaznicu. U subotu ćemo tako prvi put gledati utakmicu na stadionu potpuno ispunjenom članovima klubova

Klubovi i dalje zbog gluposti pune proračun HNS-a

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz 26. kola HT Prve lige. Kažnjena su tri kluba, Hajduk, Rijeka i Istra 1961, sva tri novčano, a najveću kaznu u tom krugu dobio je splitski prvoligaš. U objašnjenju se navodi da je Hajduk s 30.000 kuna kažnjen zbog pirotehničkih sredstava koje su koristili njegovi navijači na utakmici kod Istre, na stadionu Aldo Drosina. Istra je kažnjena s 10.000 kuna također zbog korištenja pirotehničkih sredstava.

Rijeka je pak kažnjena s 20.000 kuna, a razlog je diskriminirajuće ponašanje njezinih navijača tijekom susreta protiv Slaven Belupa. “U 84. minuti domaća publika skandirala je glavnom sucu ‘Duje cigane’”, navodi se u priopćenju.

Navijači prvoligaša tako i dalje zbog nepotrebnih gluposti pune proračun HNS-a.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:56 10.03.2022.

Derbi Hajduka i Dinama igrat će se pred prepunim Poljudom, a jedna stvar dogodit će se prvi put u istoriji ukoliko ne dodje do vrijedjanja, psovanja, tuce ili medjusobnog pokradanja pravih hrvata na sportskoj priredbi.

JE
jelmir
13:44 12.03.2022.

Kad bi i Dinamo i Hajduk bili iz Splita ili iz Zagreba onda biste tu utakmicu mogli zvati derbijem, a ovako je to samo jedna obicna utakmica!