DEFINITIVNO ODLAZI

Di Maria ne igra protiv Atletica, Ancelotti ga više ne tretira kao igrača Reala!

Foto: 'Andreas Gebert/DPA/PIXSELL'
Di Maria ne igra protiv Atletica, Ancelotti ga više ne tretira kao igrača Reala!
22.08.2014.
u 18:53
Čeka se završetak posla s Manchester Unitedom.
Pogledaj originalni članak

Angel di Maria neće nastupiti za Real Madrid u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Atletico Madrida, što je znak da će uskoro napustiti klub. Među zainteresiranima bila je čak i Barcelona!

Ponudili su 60 milijuna eura, ali ih je Real glatko odbio. Ne žele takvu klasu prodati konkurenciji, u obzir dolazi samo transfer u inozemstvo. Kako god, Carlo Ancelotti neće računati na njega i od toga će najviše profitirati Atletico.

- Čim je Di Marija ušao na teren, situacija na terenu odmah se promijenila. Kako i ne bi kada im je on najbolji igrač - rekao je nakon susreta Diego Simeone i time malo provocirao velike gradske rivale.

Ipak, najizglednije je da Di Maria odlazi u Manchester United, koji će platiti oko 80 milijuna za transfer i još oko 40 milijuna za plaću Argentincu do 2018. Ukoliko se taj transfer obistini bit će zanimljivo vidjeti hoće li nakon skupih Teveza i Verona na Old Traffordu jedan Argentinac igrati na razini koja se od njega očekuje. Isto vrijedi i za Marcosa Roja, koji je stigao iz lisabonskog Sportinga za 20 milijuna eura i Nanija.

>> Senzacija na pomolu: Barca nudi 60 milijuna eura za Di Mariju!?

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
LacoLaco
05:21 23.08.2014.

Ovi u Realu nisu bas per tu s pameti. Kupili Jamesa, a nece Di Maria??? Kad bi bar otisao u Barcelonu ili ako ga ne puste da ga Atletico kupi. Real ce ove godine (sezone), po mom misljenju biti dosta neuspjesniji od prosle, usprkos "pojacanju".