JOEY U PROBLEMIMA

Didulica upitan zbog ozljede na treningu

Foto: Željko Lukunić
Didulica upitan zbog ozljede na treningu
05.03.2010.
u 14:21
Hrvatski vratar AZ Alkmaara Joey Didulica zadobio je u četvrtak na treningu ozljedu te je upitno hoće li sjediti na klupi svoga kluba u subotnjem dvoboju 26. kola nizozemskog prvenstva protiv Heerenveena.
Pogledaj originalni članak

Nizozemsko izdanje Goal.coma piše da je Didulica stradao u duelu s Davidom Mendes da Silvom. Još uvijek se ne zna o kakvoj se ozljedi radi, odnosno koliko je teška.

Ako Didulica ne dobije zeleno svjetlo za utakmicu protiv Heerenveena, mjesto na klupi zauzet će Erik Heijblok. Među vratnicama će stajati Sergio Romero, prvi vratar argentinske reprezentacije.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.