JOAQUIN SOSA

Dinamo angažirao stopersko pojačanje iz Serie A. Urugvajac je stigao na Maksimir

Foto: GNK Dinamo
Dinamo angažirao stopersko pojačanje iz Serie A. Urugvajac je stigao na Maksimir
04.09.2023.
u 20:40
U Zagreb dolazi na jednogodišnju posudbu uz pravo otkupa ugovora, a u momčadi trenera Sergeja Jakirovića konkurirat će za uloge stopera i lijevog beka.
Pogledaj originalni članak

Urugvajski branič i član talijanskog prvoligaša Bologne, 21-godišnji Joaquin Sosa, novi je igrač Dinama. U Zagreb dolazi na jednogodišnju posudbu uz pravo otkupa ugovora, a u momčadi trenera Sergeja Jakirovića konkurirat će za uloge stopera i lijevog beka, javlja Dinamo na web stranici. 

Puno ime mu je Enzo Joaquin Sosa Romañuk, prošao je školu južnoameričkog velikana Nacionala, nastupao i za urugvajske prvoligaše Rentistas i Liverpool Montevideo, igrao Copu Libertadores, a u ljeta prošle godine pristupio je Bologni u kojoj je igrao zajedno s nekadašnjim maksimirskim vezistom Nikolom Morom.

VEZANI ČLANCI:

- Jako sam sretan što sam se dogovorio s Dinamom i ostvario ovaj transfer. Znam da se radi o iznimno moćnom klubu, najjačem i najkonstantnijem u ovom dijelu Europe, koji je apsolutni vladar u domaćem prvenstvu, ali i vrlo istaknut po pitanju europskih natjecanja. Nadam se da ću se uskoro dokazati treneru i izboriti šansu da pokažem što znam na nogometnim terenima, kazao je Sosa po dolasku podno Maksimira. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

EJ
ejStef
01:34 05.09.2023.

Ovako kada čitaš misliš da se popunjava Slaven Belupo ili da Rudeš dovodi pojačanja, a radi se o Dinamu?

Avatar gremo20
gremo20
20:57 04.09.2023.

tibor halilović i ovaj sosa za kojeg nitko nije čuo? to su ta velika najavljena pojačanja dinama? molim vas recite da se samo šalite?!?

DU
Deleted user
08:44 05.09.2023.

Dinamova uprava radi loše. Trebala je uzet 2-3 pojačanja a ona uzima igrače srednje klase 2. lige da popuni rupe!!!