dogovor zbog Bećiraja

Dinamo bi na rate, Budućnost traži milijun eura odjednom

Foto: 'STEVO VASILJEVIC'
Dinamo bi na rate, Budućnost traži milijun eura odjednom
02.08.2010.
u 14:37
Napadač Budućnosti Fatos Bećiraj pred vratima je Dinama, a kako pišu crnogorske Vijesti, posljednja prepreka je dogovor o načinu plaćanja.
Pogledaj originalni članak

Dinamo nema ništa protiv cijene od milijun eura, ali bi platio u ratama, a Crnogorci žele sav novac odjednom.

Iz Maksimira za 22-godišnjaka predlažu plaćanje u ratama (dva puta po 300 tisuća eura i posljednja rata od 400 tisuća eura), ali čelni ljudi Budućnosti nisu presretni i još nisu pristali. (bb/VLM)

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
20:00 02.08.2010.

EUjanezz,svaka čast ,našao si lijek za ovog pravog EUJaneza ,samo izgleda da neki nisu skužili razliku, pa ti daju minuse.Samo nastavi tako!

DU
Deleted user
15:37 02.08.2010.

Za igrača, koji igra u ligi,koja je bez uvrede na razini druge HNL ,to je velik novac,a on se ni u takvoj ligi nije nazabijao!

OB
-obrisani-
15:48 02.08.2010.

Pa trebalo bi se po staroj Hrvatskoj navici poštenja odmah reči da je pola Fatosa Bećiraja oduvijek bilo hrvatsko meso..Biće Crnogorci zbunjeni ali dajte odmah dodati da nečete dati ni milimetra Zdravka Mamića i da oko toga idete izključivo na Haaški sud..Možda obmana uspije kao u slučaju Pirasnkog zaljeva i dok se FK Budučnost probudi Bećiraj če več igrati za Dinamo a arbitražni sud če procjenjivati koliko mesa pripada Crnogorcima.. Ma Hrvati ste stari majstori za prevare i obmane..