MODRI OSTAJU BEZ 4 MIL. €

Ode li Kovačić u Liverpool, najveći gubitnik bit će - Dinamo!

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ode li Kovačić u Liverpool, najveći gubitnik bit će - Dinamo!
16.06.2015.
u 10:38
Mladi je veznjak 31. siječnja 2013. godine u transferu vrijednom 15 milijuna eura prešao u Inter. No, modri su za sada inkasirali 11 milijuna eura, dok bi dodatnih četiri trebali dobiti prema raznim bonusima.
Pogledaj originalni članak

Talijanski mediji vjeruju kako će Mateo Kovačić ovoga ljeta milanski Inter zamijeniti Liverpoolom u transferu vrijednom 23 milijuna eura. Najveći gubitnik u toj bi priči mogao ispasti - Dinamo, piše Goal.

Mladi je veznjak 31. siječnja 2013. godine u transferu vrijednom 15 milijuna eura prešao u Inter. No, modri su za sada inkasirali 11 milijuna eura, dok bi dodatnih četiri trebali dobiti prema raznim bonusima. A jedan od glavnih (i najizdašnijih) je uvjet da se Inter kvalificira u Ligu prvaka. Naravno, u razdoblju dok je na San Siru i Mateo Kovačić..

Nogometašima Intera to za sada nije pošlo za rukom, a Kovačić bi uskoro mogao promijeniti sredinu. Dinamo bi tako ostao bez željena četiri milijuna eura (možda malo manje), no ipak ne bi ostao bez ikakvog dijela kolača...

Posljednjih godina Fifa i Uefa marljivo nagrađuju matične klubove igrača, pet posto transfera odlazi na račun bivših klubova nekog igrača. A Dinamo bi tako mogao dobiti i od transfera Matea Kovačića. Ode li mladi veznjak u Liverpool (za 23 milijuna eura) modri bi inkasirali 1,15 milijuna eura.

>> Čitavi tekst o transferu Matea Kovačića pročitajte na portalu Goal.com

>> Kovačić treba otići iz Intera. On nije vođa, ali je vrhunski igrač koji bi bio sjajan u organiziranoj momčadi

>> Mateo Kovačić u Liverpoolu za 23 milijuna eura, navijači spremaju veliki prosvjed!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.