Konferencijska liga

Dinamo je favorit protiv Viktorije, evo gdje večeras gledati europski sraz modrih

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dinamo i Istra sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Trening igrača GNK Dinamo uoči utakmice protiv FC Viktoria Plzen
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
26.10.2023.
u 09:59
Dinamo je prema kladionicama favorit u srazu s Viktorijom. Naime, koeficijent na pobjedu modrih je 1.90, dok je na pobjedu Viktorije 4.00, a za neriješeni ishod 3.60
Pogledaj originalni članak

Nogometaše Dinama očekuje treća utakmica grupne faze Konferencijske lige. Momčad Sergeja Jakirovića od 21 sat (Arenasport1) na Maksimiru će ugostiti Viktoriju Plzen. 

Viktoria je prvoplasirana momčad skupine C i najveći Dinamov konkurent. Zagrepčani su se s istim protivnikom posljednji put sastali u Europskoj ligi 2019. godine i prošli dalje, večerašnja pobjeda i tri boda i sada bi im dobro došli. Dinamo bi si onda poboljšao šanse za prolaz dalje, a i vratio samopouzdanje nakon šokantnog poraza od Ballkanija u prošlom kolu. Upiše li se još jedan poraz, trener Jakirović mogao bi postati bivši.

- Ne mislim da će mi biti posljednja utakmica, kakav bi bio čovjek kad bi tako razmišljao. Svjestan sam svega. I u bivšim utakmicama sam želio dobiti sve utakmice, tako i na klupi Dinama. Radimo sve kako bismo izašli iz ove situacije, nikome nije teže nego meni, tražimo dobitnu formulu. Volio bih da nas prestane pratiti peh s ozljedama, ali i da ćemo početi zabijati. Dečki se trude, pokušavamo izvući maksimum, u Velikoj Gorici sam bio zadovoljan, ali smo rezultatski bili nezadovoljni. I kritike su opravdane - rekao je Jakirović uoči susreta.

Inače, Dinamo je prema kladionicama favorit u srazu s Viktorijom. Naime, koeficijent na pobjedu modrih je 1.90, dok je na pobjedu Viktorije 4.00, a za neriješeni ishod 3.60.

Iz maksimirskog kluba su se pohvalili i kako će im podrška biti velika, u četvrtak ujutro rasprodan je sav raspoloživ kapacitet tribine sjever dolje.

>> Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PV
prcko.vita
10:20 26.10.2023.

Oprosti, dragi HRT, ja ne lovim s ribljom kosti Arena sport1, izgleda da se sve to dodatno masno plaća, pa pošto ste vi javni servis, u vlasništvu države, budite fer pa uklonite pristojbu, a ako baš netko hoće da vas gleda onda mu naplatite isto ovako poput ove Arenasport priče.

PE
Pentagon
15:34 26.10.2023.

Ne bojim se za rezultat kad je Emreli u napadu, Mišić u srednjem redu a Nevistić na golu.

DU
Deleted user
15:06 26.10.2023.

Dinamo moze biti favorit,60-40%.Nadamo se najboljem,pobjedi.😅