Kontroverzni menadžer:

'Dinamo je najveći prevarant u Europi, nitko ne namješta toliko utakmica!'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
'Dinamo je najveći prevarant u Europi, nitko ne namješta toliko utakmica!'
05.02.2015.
u 22:16
- Ušao sam u Srbiji u jednu kladionicu i pitao djevojku mogu li odigrati samo jedan par. Kada je odgovorila potvrdno, uplatio sam nekoliko tisuća eura na pobjedu Dinama nad Lokomotivom, jer se to unaprijed znalo
Pogledaj originalni članak

Velibor Džarovski makedonski je menadžer i jedna od najkontroverznijih osoba na prostoru bivše Jugoslavije. Nadimak mu je "balkanski kralj namještanja", a on je već nekoliko puta priznao da je u vrijeme bivše države namjestio više od 80 utakmica. Tvrdi da namještanja ima i danas, a prije nekoliko godina izjavio je da je utakmica Dinama i Lyona (1:7) najčišći primjer. Ni u razgovoru za Dnevni Avaz nije propustio spomenuti hrvatskog prvaka.

- Najveći prevarant u Europi je zagrebački Dinamo. Nigdje u svijetu nema da jedan čovjek ima dva kluba u istoj ligi. To što rade Dinamo i Lokomotiva nije humano. Oni mogu namjestiti što god hoće i kako hoće, rekao je Džarovski i prepričao anegdotu:

- Ušao sam u Srbiji u jednu kladionicu i pitao djevojku mogu li odigrati samo jedan par. Kada je odgovorila potvrdno, uplatio sam nekoliko tisuća eura na pobjedu Dinama nad Lokomotivom, jer se to unaprijed znalo. Listić je uplaćen, a ja sam se sažalio i rekao radnici da ga poništi i pozove gazdu da ne bi dobila otkaz. Poslije su me častili i zahvaljivali mi. Nisam im htio uzeti novac, jer to što radi Dinamo je bezobrazluk.

>>Izvorni članak pročitajte OVDJE!

>>Za Brozovićev 'motor' Zoran Mamić najteže 
će naći pravu zamjenu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

DU
Deleted user
22:57 05.02.2015.

Delač daj šališ se . Pa ovo je dno dna. Kralj namještanja tako priča o tome ha,ha.

MA
MagnusJohnson
22:33 05.02.2015.

"istić je uplaćen, a ja sam se sažalio i rekao radnici da ga poništi i pozove gazdu da ne bi dobila otkaz. Poslije su me častili i zahvaljivali mi. Nisam im htio uzeti novac, jer to što radi Dinamo je bezobrazluk." Ma dajte tom čovjeku medalju! Kakva ljudina, kakav čovjek! Prekrasna priča, Delač i njegovi hajdučki plaćenici valjda više nisu mogli gledati kako se urušava njihov hajduk, pa moraju napisati nešto protiv Dinama.

DI
dinamojavolim1
07:32 06.02.2015.

ajde bar ste nasli pouzdan izvor:)lopinu koju vec desetljecima nitko ne shvaca ozbiljno jer trabunja gluposti nesta slicno kao i delac