GEORG KOCH

Dinamo napravio sjajnu gestu prema umirućoj legendi. Plavi su ovime oduševili sve

Foto: Sport 1
Dinamo napravio sjajnu gestu prema umirućoj legendi. Plavi su ovime oduševili sve
17.09.2024.
u 15:25
"Ima dana kada sam depresivan, glava mi je prazna, a ima dana kad bih mogao rušiti drveće. Nikad ne mogu reći što će donijeti sutra. Ponekad sam navečer dobro raspoložen, legnem u krevet i sljedeće jutro ne mogu ustati", kaže Koch.
Pogledaj originalni članak

Georg Koch (52) boluje od raka gušterače i, kako kaže, prije nekoliko dana odradio je svoj posljednji intervju u životu. Rekao je kako bi htio još jednom vidjeti svoje bivše klubove s tribina, a među njima i Dinamo za kojeg je branio u sezoni 2007./08.

U Dinamu ga redovito kontaktiraju s namjerom da mu ispune želju, pogotovo su to htjeli danas protiv Bayerna s obzirom da mu je Munchen bliži nego Maksmir, ali bivši vratar kaže da mu je zbog zdravlja trenutno nezgodno putovati te će čekati drugu priliku. 

Bila je šteta što je u DInamu proveo samo jednu sezonu s obzirom da je branio na najvišoj razini. Bio je jedan od glavnih junaka Dinamovog plasmana u Kup Uefa (današnja Europska liga) srušivši Ajax 3-2 usred Amsterdama

"Ima dana kada sam depresivan, glava mi je prazna, a ima dana kad bih mogao rušiti drveće. Nikad ne mogu reći što će donijeti sutra. Ponekad sam navečer dobro raspoložen, legnem u krevet i sljedeće jutro ne mogu ustati. Puno stvari me jako uznemiri, nije samo bolest u pitanju, tu su i privatne stvari...", rekao je u intervjuu kojeg u cijelosti možete pročitati ovdje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PA
pan-am
16:45 17.09.2024.

Mi koji smo zdravi nismo opće svjesni šta imamo ,kakve puste kuće,auti,stanovi ...

Avatar Presvetli
Presvetli
16:54 17.09.2024.

Svaka čast Dinamu. Tako treba pa makar bio samo jednu sezonu u pogonu. Svaka čast.

B2
bordon 2
15:38 17.09.2024.

Možeš imati cijeli svjet ali ako zdravlja nemaš - nemaš ništa.