OZLIJEDIO SE

Dinamo objavio loše vijesti o Petkoviću, propustit će ključne utakmice Hrvatske

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Rijeka: Bruno Petković zabio gol u 3. minuti
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Rijeka: Bruno Petković zabio gol u 3. minuti
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Petar Musa i Bruno Petković na konferenciji za medije Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
Petković
02.10.2023.
u 14:22
"Nakon odrađenog liječničkog pregleda ustanovljeno je da je Bruno zadobio manje oštećenje mišića zadnje lože. Igrač odmah započinje s procesom rehabilitacije i očekujemo da će se vratiti na teren kroz 3 tjedna", objavio je Dinamo.
Pogledaj originalni članak

U derbiju s Hajdukom na Poljudu u sklopu 10. kola SuperSport HNL-a, Bruno Petković se ozlijedio zbog čega je morao napustiti teren u prvom poluvremenu.

Danas je Petković odmah otišao na medicinske preglede, a Dinamo je objavio rezultate.

"Nakon odrađenog liječničkog pregleda ustanovljeno je da je Bruno zadobio manje oštećenje mišića zadnje lože. Igrač odmah započinje s procesom rehabilitacije i očekujemo da će se vratiti na teren kroz 3 tjedna", objavio je Dinamo.

Petković će tako propustiti utakmicu protiv Ballkanija u četvrtak u 2. kolu Konferencijske lige, prvenstvenu utakmicu s Istrom u nedjelju, te gotovo sigurno dvije utakmice Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, i to protiv Turske 12. listopada u Osijeku i protiv Walesa tri dana kasnije u Cardiffu.

 
OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
Andrenilator
19:18 02.10.2023.

Živio Dinamo Hajduk nije bitan

EJ
ejStef
17:40 02.10.2023.

Bez Petkovića (Špikića i Ristovskog) Dinamo je loš. Pitanje da li će moći pobijediti Kosovare... Vidi se da je i Jakirović pogubljen protiv malo jačeg protivnika, protiv Hajduka je stavio Emrelija, koji nije pokazao ništa, Petkovića je zamijenio Drmićem koji je potpuno beskoristan na postavljenu obranu, a kasnije je izvadio Vidovića koji je jedini probao probiti linije... Istina je da nema igrače, jer je uprava napravila katastrofu, ali se čini da ne zna niti izabrati koga staviti kada je ozbiljniji protivnik. Izmjene je radio više reda radi ili iz očaja, a ne s nekom idejom... A i u početku je morao postaviti igru s vrlo povućenim Mišićem jer ima Šutala i Nevistića, pa mora još netko igrati obranu. I tu zapravo pada cijela njegova koncepcija igre u dubinu u vodu, a očito neke druge koncepcije teže provodi ili ne zna... Tako je zapravo Jakirović u nekom limbu između katastrofalne uprave i svojih ideja koje ne može provesti s ovim igračima i ne treba očekivati neke vrhunske rezultate. Prvenstvo je vjerojatno izgubljeno, a to znači i potencijalnih 40 mil. slijedeće godine, dok u KL možda i prođu dalje, ali ne daleko.