IGRAČKA SLAGALICA

Dinamo ostao bez obrane, po pojačanje do 2,5 milijuna eura ide se do Danske?

Dinamo ostao bez obrane, po pojačanje do 2,5 milijuna eura ide se do Danske?
21.08.2021.
u 08:00
– Imamo problema s kadrom. Neće nam biti lako, ali i to je izazov za cijeli stožer, treba pronaći nove mogućnosti.
Pogledaj originalni članak

U ozbiljnim problemima je Dinamo pred današnju utakmicu s Lokomotivom, pa i za onu koja slijedi u srijedu kada igra uzvratni susret protiv Sheriffa.

– Imamo problema s kadrom. Neće nam biti lako, ali i to je izazov za cijeli stožer, treba pronaći nove mogućnosti, ili u promjeni sustava igre ili u promjeni uloga nekih igrača. Izvan kadra su nam petorica od osmorice u obrani. Štefulj, Lauritsen, Šutalo, Perić... Sve ćemo učiniti da taj peti, Moharrami, ipak zaigra, ili od početka ili bar dio utakmice. I dalje izostaje Ademi, a njegov izostanak je teško nadoknadiv hendikep. Tolić je uključen u trening, ali još nije na raspolaganju ovu utakmicu – rekao je trener Dinama Damir Krznar.

Plavi su u potrazi za jednim, ako ne i dva stopera. Neki koji su im bili na “radaru” otpali su jer su se i oni ozlijedili, a plavima stoper treba odmah. Navodno su plavi sad zainteresirani za kapetana danskog Midtjyllanda Erika Sviatchenka. Skup je, k tome su Danci odbili ponudu od 2,5 milijuna eura, ali možda se kraju ipak dogovore. Riječ je o 185 centimetara visokom stoperu, povremenom reprezentativcu Danske koji je, iako ima ukrajinsko porijeklo, i rođen u Danskoj, a igrao je i za Celtic.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serafin002
09:40 21.08.2021.

Sada je konačno vrijeme da se i izbriše sramotno komunističko ime dinamo koje je nametnuto hrvatskom klubu u najgorem zločinačkom režimu Europe.