Velika navala

Dinamo prodao ulaznice za München, na Allianz Areni 3500 navijača modrih

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo prodao ulaznice za München, na Allianz Areni 3500 navijača modrih
24.09.2015.
u 07:00
Dobra je vijest za Zorana Mamića da su trenirati počeli Eduardo i Pjaca koji su imali problema nakon utakmice s Hajdukom
Pogledaj originalni članak

Oko 3500 ulaznica (vaučera) mogli su kupiti navijači Dinama za utakmicu plavih s Bayernom u Münchenu. I prije isteka roka za prijavu, stiglo je više prijava nego što se moglo zatražiti vaučera. Plavi će tako na Allianz Areni imati veliku podršku, zacijelo će i Hrvati u Njemačkoj kupiti ulaznice za ostale tribine.

Nakon 7:1 pobjede u kupu, plavi su se okrenuli pripremama za Osijek i Bayern. Dobra je vijest za Zorana Mamića da su trenirati počeli Eduardo i Pjaca koji su imali problema nakon utakmice s Hajdukom, da se oporavio i Šovšić, a loša je da i dalje s momčadi ne treniraju Sigali, Taravel, Pinto, Schildenfeld i Pavičić. 

>>Dečkima treba gemišt, staro vino je popijeno, a mladog nema

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar comparator
comparator
07:12 24.09.2015.

Bilo bi lijepo bez baklji i plačenih režiomskih destruktivaca lažnih navijača koji su nacrtali i svastiku za potrebe rušenja repke koja je trn u oku soldateske na vlasti.

SO
sonce
07:53 24.09.2015.

Policija oko svastike nije odradila posao kako treba ili neće. Prije ali kasnije će se saznati tko je to nacrtao.

FI
franjo i ja
09:17 24.09.2015.

i ja bih u munchen navijao nema veze st cemo izgubit a mozda i necemo