ŽDRIJEB U NYONU

Dinamo protiv bugarskog Ludogoreca u 2. pretkolu LP!

Foto: AFP, Reuters
Dinamo protiv bugarskog Ludogoreca u 2. pretkolu LP!
25.06.2012.
u 11:51
- Više sam nezadovoljan nego zadovoljan. Nažalost, imamo jako malo informacija o njima, ali očito su dobri - rekao je Zoran Mamić
Pogledaj originalni članak

Ždrijeb u Nyonu Dinamu je dodijelio bugarskog Ludogoreca za protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka. Utakmice se igraju 17. ili 18. srpnja u gostima, a uzvrat je 24. ili 25. srpnja na Maksimiru.

Mamić: Nisam zadovoljan

- Ne znam previše o njima, ali čim su dobili priliku da igraju u kvalifikacijama za Ligu prvaka znači da su dobri. Pokušat ćemo prikupiti što više informacija o njima, da se što bolje pripremimo - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Naravno, priželjkivali su u Maksimiru nekog drugog protivnika, možda manje egzotičnog.

- Više sam nezadovoljan nego zadovoljan. Nažalost, imamo jako malo informacija o njima, ali očito su dobri. Mislim, nama je svejedno. Mi ako želimo ući u Ligu prvaka, moramo dobiti sve protivnike kako god se oni zvali. Nadam se da ćemo prikazati bolju igru nego prošle godine

Ludogorec je klub iz grada Razgrada na sjeveroistoku zemlje, osnovan 2001. godine pod imenom Ludogorie FC, da bi se kasnije preimenovao u Ludogorec Razgrad. Domaći dresovi kombinacija su zeleno-bijele boje. Nakon što je prijašnjih godina igrao u nižim rangovima natjecanja, ove je godine Ludogorec prvi put igrao prvu bugarsku ligu i odmah uzeo naslov prvaka te Kup.

Imaju svog ''Abramoviča''

Naravno, rezultat je to velikih ulaganja, a njihov ''Abramovič'' zove se Kiril Domusčjev. Sjajne rezultate i najveće uspjehe u povijesti kluba napravili su igrači koji su dovedeni odmah po dolasku bogatog vlasnika. Ludogorec je tako nakon ulaska u prvu ligu kupio gotovo cijelu novu momčad pa danas u momčadi Ludogorca igraju čak četiri Brazilca, Portugalac te brojni stranci. Prema transfermarktu igrač koji najviše vrijedi je Brazilac Marcelinho koji je procijenjen na 1,7 milijuna eura. Za prvaka bugarske nedavno je potpisao nekadašnji Dinamovac Did'dy Guela.

Igraju na Ludogorec Areni kapaciteta šest tisuća mjesta, a trener im je 36-godišnji Ivailo Petev kojemu je to prvi trenerski posao u karijeri.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

OK
OKIDOKI
12:31 25.06.2012.

dinamo izvukao bugare

BA
balic
12:32 25.06.2012.

Dinamo ce opet biti kanta za nabijanje .... cemu onda LP.... Ajd ,ima cu se cemu smijati...

OK
OKIDOKI
12:36 25.06.2012.

PFC Ludogorets Razgrad (BUL)