Pripreme u Austriji

Dinamo s 2:1 bolji od ukrajinskog Metalurga

Foto: Marko Prpić
Dinamo s 2:1 bolji od ukrajinskog Metalurga
26.06.2010.
u 19:13
Chago i Sivonjić donijeli su prvu pobjedu Dinamu u Austriji. I to u susretu za kojeg je trener Zajec saznao na dan odigravanja. Jer, austrijska policija skriva termine utakmica bojeći se BBB-a
Pogledaj originalni članak

Dinamo je s pobjednom krenuo u pripreme u Austriji. S 2:1 plavi su bili bolji od ukrajinskog Metalurga. Napomenimo da je Dinamo ovu utakmicu igrao za mnogo iznenada. Jer, u petak je policija navodno otkazala susret s Viktorijom iz Plzena, a onda je Zajec na treningu u subotu ujutro saznao da u 16 sati igra s Metalurgom iz Zaporožja. Očito se tu svi igraju skrivača bojeći se nereda navijača kavih je u Austriji bilo proteklih godina.

Kako bilo, Dinamo je u subotu preko Sivonjića (55. minuta) i Chage (58) pobijedio (za ukrajince je u 65. zabio Nevmivaka). Tako je sada Chago s dva pogotka u pripremnim susretima najbolji strijelac plavih.

- Zadovoljan sam, no ima tu još mnogo prostora za usavršavanje. Ipak je ovo tek drugi dan što smo ovdje i mogu samo reći da ćemo za deset dana biti pravi. Ovo sve je tek još uhodavanje, no ide u pravome smjeru – zaključio je trener Dinama Velimir Zajec.

Za Dinamo su u prvom poluvremenu igrali Butina, Etto, Barbarić, Mesarić, Ibanez, Chago, Sammir, Badelj, Morales, Slepička i Mandžukić, a u drugom: Lončarić, Vrsaljko, Šimić, Ademi, Antolić, Calello, Sivonjić, Tomić, Kramarić i Dodo. Dodo se krajem utakmice ozlijedio pa je ponovno ušao Slepička. 

Dinamo po planu treba odigrati još susrete s Olympiacosom i Lech Poznanom, ali ne zna se hoće li se igrati baš s njima niti koji dan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OR
ordoABchao
20:27 26.06.2010.

jako mi je žao što chago nije standardan u ekipi iako je među boljima, trenutno je u venom redu najbolji. al šta ćeš, kad neće treneru da daje proviziju

MI
mirUsvijetu
22:11 26.06.2010.

Čovjek nije standardan jer je, otkad je došao, više ozlijeđen nego zdrav. Riješi jednu ozčjedu, dođe druga. Zdrav Chago je najbolje pojačanje Dinama, pitanje je može li on biti zdrav duže od par tjedana...

VU
vucko
12:51 29.06.2010.

Sta sve covijek ne procita na srbskom forumu.Zele neku SLAVENSKU LIGU gdje ce igrati samo Slaveni .pa jedan je napisao :Ja to podržavam i o tome sam razmišljao pre vise godina.Ja sam čak za to da se timovi iz slovenskih zemalja ne takmice u evropskim takmicenjima već da se napravi neka slovenska liga i njen kup sampiona i „kup uefa” koji će se zvati drugacije.To bi bio pun pogodak.No pre toga treba ubiti sve hrvate i muslimane i zauzeti Zagreb sve do Međumurja i slovenacko madjarske granice da se zna dokle dopire slovenska rasa!