Liga prvaka

Dinamo saznao termin utakmice protiv AEK-a, a i moguće protivnike u play-offu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Uzvratna utakmica Astane i Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Uzvratna utakmica Astane i Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Uzvratna utakmica Astane i Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka
03.08.2023.
u 11:19
Prva utakmica protiv AEK-a igrat će se u novoj OPAP Areni u Ateni, a uzvrat na Maksimiru
Pogledaj originalni članak

Dinamo je izborio plasman u treće kolo kvalifikacija Lige prvaka nakon što je s ukupnih 6:0 pobijedio kazahstansku Astanu. Do Lige prvaka preostale su mu dvije prepreke, a prva je grčki prvak AEK već sljedećeg tjedna.

>> Dinamo pobijedio Astanu i uvjerljivo prošao u 3. pretkolo Lige prvaka (0:2)

Prva utakmica igrat će se u novoj OPAP Areni, a uzvrat na Maksimiru. Sada je poznat i termin te prve utakmice. Sraz u Ateni zakazan je za utorak 8. kolovoza, od 20.45 sati, odnosno 21.45 po lokalnom grčkom vremenu. Točan termin uzvrata na Maksimiru, koji će se igrati tjedan dana kasnije, bit će poznat naknadno.

Osim toga, dan prije prve utakmice je ždrijeb play-offa, odnosno posljednjeg pretkola, u kojem par koji čine Dinamo i AEK ima status nositelja. S obzirom na to, poznato je tko bi mogao biti sljedeći protivnik momcima Igora Bišćana, uspiju li pobijediti Grke. 

Nositelji:
AEK - Dinamo Zagreb 
Copenhagen - Sparta 
Young Boys 
Olympia - Galatasaray 

Nenositelji:
Slovan Bratislava - Maccabi Haifa
Klaksvik - Molde 
Antwerp 
Rakow - Aris Limassol

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BE
bendzola
16:37 03.08.2023.

Svi ovi nenositelji su prolazni, samo nisam siguran da li je AEK prolazan. Osvojili su i kup i prvenstvo u nelošoj grčkoj ligi... Ako će Dinamo igrati kao protiv Astane u 2.poluvremenu sigurno neće proći... Uprava? Nisam siguran da su bolji od Hajdukove uprave...? To znači još ovo malo što je ostalo od mamićevih igrača dobro igra, kad se to proda, raspad...

EJ
ejStef
14:40 03.08.2023.

Ovo je sada pravi test za Bišćana, da vidimo kakav je trener. Ako prođe AEK bit će nešto od njega... Što se tiče uprave i Šimića, oni su već pali na testu, nisu doveli niti jedno pravo pojačanje, čak niti Ukrajinac se ne može nazvati tako.