VRUĆA ATMOSFERA u SKOPLJU

Pakleni doček za Dinamo: Stižu navijači iz Albanije, stadion će biti pun

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Pakleni doček za Dinamo: Stižu navijači iz Albanije, stadion će biti pun
26.07.2022.
u 18:10
Dinamo večeras od 21 sat uz prijenos na HTV-u 2 igra uzvratni ogled protiv Škupija.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski prvak Dinamo će večeras od 21 sat loviti treće pretkolo Lige prvaka, protivnik im je sjevernomakedonski prvak Škupi koji je iznenadio na Maksimiru i odigrao 2:2. Mnogi smatraju kako Modri večeras neće imati nimalo lagan zadatak, ekipa Goce Sedloskog bit će nošena podrškom od preko 15 tisuća navijača. 

- Ja sam mislio da će biti oko 15 tisuća, ali izgleda da će biti više. Možda 20 tisuća. Naime, stižu brojni navijači iz Albanije i Kosova pa će stadion biti dobrano popunjen. Već sada je velika gužva u centru grada. Sjajna je atmosfera, Na krilima najvjernijih Škupijevih navijača sve je moguće. Šverceri će imati snažnu podršku albanskih i kosovskih navijača. U pomoć su stigli Fanaticsi iz Tirane i Plisati iz Prištine - rekao je glasnogovornik Škupija za portal Gol.hr

Inače, Arena Todor Preoski ukupno može primiti 33 tisuće gledatelja, tako da možemo zaključiti kako će atmosfera biti uzavrela. Zagrebački Plavi nemaju pravo na krivi korak, rano ispadanje bi prouzročilo financijske gubitke, ali i velik nemir u svlačionici Ante Čačića. 

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BI
billynik
18:31 26.07.2022.

Dinamo će dati makedoncima barem 3 komada, nema brige oni su svoju sreću potrošili u Zagrebu.