STIŽE IZ KAYSERISPORA

Dinamo u Turskoj pronašao zamjenu za Sammira! Upoznajte Cleytona

Foto: screenshot/youtube
Cleyton
21.01.2014.
u 22:16
Cleyton je ove sezone za Kayserispor odigrao 14 utakmica, postigao jedan pogodak i upisao dvije asistencije.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u Turskoj pronašao pojačanje, zamjenu za Sammira. Plavi će, a potvrdio je to i Zdravko Mamić, uzeti 30-godišnjeg Brazilca Cleytona koji je dosad igrao kod Roberta Prosinečkog u Kayserisporu.

Otišao je Žuti, a otišao je i Cleyton. Raskinuo je ugovor s klubom, za njega nema odštete i samo ga liječnički pregled dijeli od potpisa za Dinamo.

Cleyton je ove sezone za Kayserispor odigrao 14 utakmica, postigao jedan pogodak i upisao dvije asistencije (prošle sezone 33 utakmice, šest golova i osam asistencija).

Igrao je u raznim grčkim klubovima (ima i grčko državljanstvo) među kojima je najzvučniji Panathinaikos, potom u Metalurgu iz Donjecka, te u Kayerisporu. Tržišna vrijednost po Transfermarktu mu je 2,5 milijuna eura.

Mamić je doveo igrača kojeg je trenirao Robert Prosinečki

>> Mamić poludio na Fernandesa i izvadio ga u 20. minuti: Bio je totalno van utakmice
>> Dinamo izgubio 2:4 od Züricha, ozljeda Taravela

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AS
asi2013
09:21 22.01.2014.

Mamić je majstor da skuplja otpatke koji mu neće donijeti nikakav istinski pomak u kvaliteti, a onda će prodati prvog od naših koji ima cijenu!! To sigurno neće promjeniti odnos navijača prema ovakvom Dinamu, pa da ima stotinu ljudi koji će njegovati odnos sa navijačima!