Kontra iz Maksimirske 128

Dinamo: Uništeno nam je 20-ak sjedalica

Dinamo: Uništeno nam je 20-ak sjedalica
24.09.2011.
u 15:35
Dok se BBB-i žale da im je Dinamo zabranio na utakmicu protiv Lokomotive unijeti hrvatske zastave, iz kluba su odmah odgovorili kontrom. Optužuju BBB-e da su im uništili dvadesetk sjedalica na sjeveru.
Pogledaj originalni članak

Priopćenje Dinama sa službenih stranica:

U trenucima kada Dinamo bilježi sjajne uspjehe na domaćem i europskom planu, nakon 12 godina ponovno igra u Ligi prvaka te nakon što je Maksimir ugostio jednu od najboljih momčadi današnjice - Real Madrid; a jednako kvalitetne momčadi ga očekuju u skoroj budućnosti; valja spomenuti kako su svi ti sjajni rezultati bili nošeni i sjajnom potporom brojne publike s tribina. Slike punog Maksimira obišle su Europu, a o pozitivnoj atmosferi nije se pričalo samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.

Stadion Maksimir u ljetnim je mjesecima doživio obnovu, a za prekrasan izgled stadiona zaslužni su deseci radnika. Jedan od glavnih ciljeva bio je i uljepšati infrastrukturu kako bi i vjerna publika Dinama imala što bolji ugođaj, kako i priliči stogodišnjaku kakav je Dinamo. U cijelom tom razdoblju otkada je Maksimir dobio novo ruho, niti jedan pedalj stadiona nije bio ni najmanje uništen. Nažalost, u posljednje dvije prvenstvene utakmice svjedoci smo kako je grupa posjetitelja na stadionu bez imalo poštivanja kluba i igrača, za koje ističu kako ih podržavaju, krenula u uništavanje pojedinih djelova tog istog ušminkanog izdanja koje je, valja istaknuti, poklon upravo vjernim navijačima kluba. Također, u zadnjih smo tjedan dana bili svjedoci ne baš primjerene podrške klubu, koja je od strane svakog vjernog navijača očekivana upravo zato jer su za ovu predivnu sportsku priču najzaslužniji igrači.

Posljednje smo dvije utakmice vidjeli ne toliko pozitivnog navijanja od strane istih, a nažalost i novo je ruho Maksimira postupcima istih pomalo oskvrnjeno. Tako je na prošloj prvenstvenoj utakmici s Varaždinom zapaljeno 8 stolaca na sjevernoj tribini, a na večerašnjem je susretu uništavanje nastavljeno pa je zapaljeno još 12 sjedalica. U duhu pozitivne atmosfere na koju smo se ponosili posljednjih tjedana molimo da se ta ista atmosfera iz proteklih susreta nastavi te ovom prilikom još jednom strogo osuđujemo bilo kakav oblik negativnog ponašanja na stadionu, kao i uništavanje imovine kluba za koji određene skupine i pojedinci, kako ističu, navijaju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

VA
valsimot53
15:46 24.09.2011.

jadan Vrba, sigurno ce posegnuti u svoj djep. cekaj malo, jel to onaj isti Vrba koji je skupa s Novoselom na sudu jer su optuzeni za kradju par stotina miliona kuna pri izgradnji stadiona a desetak miliona na nekvalitetnim, dvoranskim stolicama? sigurno si sada gladi bradu jer se na novoj garnituri jom malo kapnuti. ne bi se cudio da imaju ubacene kriminalce koji su preko noci nakon tekme pozpalili koju stolicu.

XY
xyxyxy
15:46 24.09.2011.

Hoće BBB poslati priopćenje i u vezi ovoga, i nadoknaditi štetu, jer ovo ne spada u nešto normalno, što se, eto, dogodi na svakoj utakmici. Na ostalim utakmicama nijedan stolac nije toliko uništen, znači, očito se može i bez toga. Nije ovo veliki trošak, ali bitno da će BBB, inače riječiti i uvijek spremni poslati neko priopćenje, sada šutjeti i neće se očitovati o ovom slučaju.

TO
Tot
17:26 24.09.2011.

blesimot daj ne izvrči teze, da 50-100 barbara napravi uvijek neku štetu klubu koji \" jako vole\" j... te odete na dve tekme i pokažete čitav arsenal primitivizma i gluposti.....