SPEKTAKL IZ BAVARSKE

Dinamo večeras igra protiv velikana Bayerna. Evo gdje možete gledati utakmicu povijesne Lige prvaka

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dinamo večeras igra protiv velikana Bayerna. Evo gdje možete gledati utakmicu povijesne Lige prvaka
17.09.2024.
u 08:13
Podsjetimo, Dinamo će osim s Bayernom u gostima igrati još protiv Arsenala, Salzburga i Slovana, a u Zagrebu će ugostiti Borussiju Dortmund, Milan, Celtic i Monaco.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački Dinamo večeras kreće u novu avanturu Lige prvaka, prvi suparnik je njemački Bayern. Osvajanjem većeg broja bodova plavi bi mogli osigurati i nokaut fazu, ostati i u veljači u Ligi prvaka pa dobiti i bonuse te nove atraktivne suparnike. No do toga je još jako daleko, osam je utakmica pred Dinamom u ovom novom formatu u kojem će prve 24 od 36 momčadi igrati u nastavku. A taj daleki put počinje večeras u Münchenu, plavi će na sjajnoj Allianz Areni krenuti u to natjecanje protiv izuzetno jakog Bayerna, po mnogima jednog od favorita za osvajanje ovog natjecanja, a zacijelo najtežeg suparnika od onih s kojima će plavi igrati.

VEZANI ČLANCI:

Ivica Olić

Hrvat koji je s Bayernom igrao finale za VL: Naravno da navijam za Dinamo, neće se Nijemci ljutiti

– Najvažnija je priprema kroz tjedan. Dinamo je malo poremetila ta utakmica protiv Hajduka u kojoj su, s obzirom na stanje na Poljudu, već upisali tri boda. Bio im je to šok, koji što prije treba zaboraviti. Jer, osjeti li Bayern da niste pravi, on će vrlo brzo kazniti sve nedostatke. Date li im prostor, kaznit će vas. Eventualni dobar ulazak u utakmicu značio bi da će im samopouzdanje rasti, a to je u takvim trenucima najvažnije.

Podsjetimo, Dinamo će osim s Bayernom u gostima igrati još protiv Arsenala, Salzburga i Slovana, a u Zagrebu će ugostiti Borussiju Dortmund, Milan, Celtic i Monaco. Nimalo lagana skupina u kojoj neće biti lako skupiti veći broj bodova. Izravni prijenos spektakla iz Bavarske možete pogledati na prvom programu Arena Sporta. 

Ovako izgledaju očekivani sastavi za večerašnji susret...

Bayern: Neuer; Kimmich, Upamecano, Kim, Guerreiro - Pavlović, Palinha - Gnabry, Musiala, Olise - Kane.

Dinamo: Nevistić - Ristovski, Mmaee, Theophile, P. Gabriel - Sučić, Mišić - Pjaca, Baturina, Hoxha - Petković. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LE
lector2corrector
10:28 17.09.2024.

podsjetite još dinamovce kako se ne igra u Grčkoj i nek sad prave šajz ak imaju ..da.

BS
Blue_shirt
19:36 17.09.2024.

Znamo da na HTV nece biti. Hvala urednicima , sjetit cu ih se kada dodje uplatnica... Nek ima za Stankovica i drustvo

LU
Luftbalons
11:44 17.09.2024.

..po čemu bi bila "povijesna"..takvih utakmica je bilo koliko hoćeš, a prošireni format dovodi i drugi ešalon ekipa ili treći...npr Bayernu je to odrađivanje...kakva povijesna..poviijesne su finale lige prvaka ili Real Madrid - FC Liverpool i slično