Bayern ima najviše

Dinamo visoko na nogometnoj karti: U polufinalu ima isti broj igrača kao i Real!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo i Salzburg podijelili bodove na Maksimiru
13.12.2022.
u 10:15
Modri za svakog igrača koji je otišao na Svjetsko prvenstvo po danu zarade 10 tisuća eura. Dakle, ukupna će cifra na temelju četiri predstavnika biti veća od milijun i pol eura.
Pogledaj originalni članak

Četiri momčad još su ostale u borbi za naslov svjetskog prvaka – Francuska, Maroko, Argentina i Hrvatska. U te četiri nogometne reprezentacije najviše svojih igrača ima münchenski Bayern (među njima je i naš Stanišić), njih šest je još raspoređeno u te četiri vrste. Drugo mjesto dijele Atlético Madrid i Sevilla koji imaju po pet igrača, a onda slijede zagrebački Dinamo i madridski Real s po četiri igrača. U našoj reprezentaciji je Luka Modrić predstavnik Reala.

>> Argentinci 300 milijuna eura skuplji od vatrenih, naš najskuplji igrač je Joško Gvardiol

Dinamo je tako u vrhu zahvaljujući svojim reprezentativcima, plave na SP-u zastupaju Dominik Livaković, Bruno Petković, Mislav Oršić i Josip Šutalo.

Dinamu osim tog uglednog plasmana u vrhu klubova razlog za zadovoljstvo ima i u činjenici da će ti igrači ostati do kraja SP-a, a za svakog igrača plavi će inkasirati po 10.000 za svaki dan proveden na SP-u, a tu se računa i tjedan prije početka, pa će plavi zaraditi više od 1,5 milijuna eura

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.