Interes plavih

Dinamo želi Štilića: Prioritet mi je razgovor s Wislom

Foto: PA/Pixsell
Dinamo želi Štilića: Prioritet mi je razgovor s Wislom
01.12.2014.
u 15:20
"Prije nekoliko godina moj otac je razgovarao sa Zdravkom Mamićem, ali nismo se uspjeli dogovoriti, a ja sam karijeru nastavio u Lechu"
Pogledaj originalni članak

Semir Štilić igra sjajno ove sezone u dresu Wisle iz Krakowa. Nekadašnji veznjak Željezničara najbolji je pojedinac svog kluba i u jako kratkom vremenu ponovo je skrenuo pažnju na sebe. U redu, navodno, stoje nekoliko poljskih klubova, a nije isključen ni povratak u Lech, gdje se u potpunosti afirmirao kao igrač, piše Goal.

U poljskim medijima pojavila se i informacija kako je za njegove usluge zainteresiran i zagrebački Dinamo, koji je i ove sezone u Europi doživio debakl, te kreće u novu reorganizaciju igračkog kadra.

"Prije nekoliko godina moj otac je razgovarao sa Zdravkom Mamićem, ali nismo se uspjeli dogovoriti, a ja sam karijeru nastavio u Lechu", prisjeća se Štilić, kojem ugovor s Wislom istječe za pola godine.

A što je još rekao Štilić pročitajte OVDJE!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:43 01.12.2014.

Po stoti put reorganizacija... a da promjenimo trenera ?

CI
cindra22
16:16 01.12.2014.

Dečko ako si pametan ostat ćeš tamo gdje i jesi. Jer tamo ako ništa imaš atmosferu na stadionu. A ovdje u Dinamu te čeka tuga i jad... Ne prazne tribine nego nemam riječ koju bi upotrijebio... Samo budi pametan. Jer Zagreb je odavno okrenuo leđa ovakvom Dinamu!