Derbi u Rijeci

Dinamov kapetan poslao poruku BBB-ima, evo što od njih traži!

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
BBB
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
BBB, Bad Blue Boysi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
BBB
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Domagoj Antolić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Domagoj Antolić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Domagoj Antolić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
BBB
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
BBB, Bad Blue Boysi
07.04.2017.
u 16:50
– Ako pobijedimo, bit ćemo u psihološkoj prednosti nad Rijekom, bio bi nam to jak vjetar u leđa i onda će nas teško netko zaustaviti, rekao je prije neki dan Domagoj Antolić
Pogledaj originalni članak

Pred nama je veliki hrvatski derbi koji će odgovoriti na pitanje tko je trenutačno najjači u hrvatskoj ligi. Doduše, do kraja je još dosta, ali sutrašnja utakmica Rijeke i Dinama na Rujevici (19 sati) mogla bi usmjeriti borbu za naslov prvaka.

Već dugo nije vladao takav interes za neku utakmicu HNL-a, već sad se traži ulaznica više za Rujevicu, a svi oni koji do nje ne mogu, pratit će susret preko malih ekrana. i igrači su 'nabrijani', jedva čekaju početak.

– Ako pobijedimo, bit ćemo u psihološkoj prednosti nad Rijekom, bio bi nam to jak vjetar u leđa i onda će nas teško netko zaustaviti, rekao je prije neki dan Domagoj Antolić, a onda danas poslao poruku BBB-ima koji najavljuju dolazak u velikom broju.

- Pozdravio bih sve navijače Dinamo, a posebno vas koji ćete u subotu biti na Rujevici. Da najjačom mogućom podrškom i sportskim navijanjem budete naš vjetar u leđa. To je pravi način da odvedemo naš klub do bitne pobjede protiv velikog rivala, poručio je kapetan Dinama.

>>Antolić skroz otvoreno: Pivarić najbolje pjeva, a bilo je situacija u kojima sam morao smirivati igrače u svlačionici

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

21
215794
17:04 07.04.2017.

tko pobjedi bit ce prvak volim dynamo a nebi tugovao ni da Rijeka bude prvak volio bih viditi utakmicu s puno golova I sportskog ugodjaja

FR
fredyooo
23:59 07.04.2017.

bbb imate i od mene poruku. vi niste delije i tako se ponašajte.

DU
Deleted user
22:53 07.04.2017.

Dinamo dobiva ....glat.