ODLAZAK U MEĐUGORJE

Dinamovce čekaju tambure, delicije i duhovna obnova

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Dinamovce čekaju tambure, delicije i duhovna obnova
10.01.2014.
u 08:00
– Nećemo kupovati vratara, vraća se Jajalo koji je već bio s nama – kazao je Zoran Mamić.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama nakon što ujutro održe trening u Maksimiru i ručaju, odlaze na pripreme u Međugorje gdje će biti do 15. siječnja.

Tradicionalno, bit će smješteni u hotelu Vila Regina kod Jure Vasilja. Hotel će biti namijenjen samo plavima, zatvoren za ostale goste, a tradicionalno će ih dočekati bogata trpeza s raznim poslasticama, tamburice i pjesma.

Dočekat će ih i fra Karlo Lovrić, jer Međugorje plavima nije samo mjesto za pripreme nego i mjesto duhovne obnove. Sigurno će mnogi od plavih ponovno na Brdo ukazanja.

Osim treninga, dinamovci će u Hercegovini igrati i jednu utakmicu, bit će gosti Širokog Brijega na stadionu Pecara 14. siječnja u 17 sati.

Priključili se Junior, Šimunić i vratar Jajalo

Prvi radni dan nisu trenirali Josip Šimunić i Junior Fernandes. Kasnili su na početak priprema zbog loših zrakoplovnih veza, no već u srijedu bili su u Zagrebu. Šimunić je svratio do kluba, a jučer su i trenirali. Na jutarnjem rasporedu bila su razna testiranja, ispitivanje kapaciteta, mjerenja... Još nedostaje Lee Addy, koji bi ipak trebao sutra biti u autobusu koji plave vozi u Međugorje.

Kako je Oliver Zelenika otišao u Lokomotivu, u kojoj bi trebao braniti i pripremati se za povratak u Dinamo, plavi su morali potražiti još jednog vratara.

– Nećemo kupovati vratara, vraća se Jajalo koji je već bio s nama – kazao je Zoran Mamić. Kristijan Jajalo (20) pridružio se prvoj momčad nakon što je branio u Sesvetama.

>> 'U Dinamo sam došao zbog Europe, vidi se da je to veliki klub'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
08:27 10.01.2014.

U Međigorju če se uz Boga i domoljublje mnogi igrači Dinama osječati kao svoji uz svoje Bosance.

IZ
Intruder_ZD
08:31 10.01.2014.

Mogu ići di hoće ali ako ne znaju igrati ni bog im neće pomoći!

DU
Deleted user
14:41 10.01.2014.

predlazem da odu malo i u usoru , tam ima isto katolika, ili na filipine , treba sa dinamom svuda gdje ima katolika , tak da mogu pijancovati i valjati se po cesti,.... pripreme ,ma koje pripreme , i tak im v evropi nemre nitko zabiti vise od 7 komada ,