Modri optimisti

Dinamovci složni: PSV nas se nije dojmio, možemo pobijediti!

Foto: GNK Dinamo
Dinamovci složni: PSV nas se nije dojmio, možemo pobijediti!
07.11.2013.
u 09:00
– Ovo nam je posljednja prilika, moramo dobiti utakmicu. Nije bitno kako, lijepom ili lošom igrom
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama večeras u četvrtom kolu Europske lige gostuju u Eindhovenu. U prošloj su utakmici protiv PSV-a odigrali 0:0, ali su imali bolje prilike, a to im daje optimizam uoči današnje utakmice. Uvjereni su da mogu do sva tri boda.

– Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo, a "zaštekala" je realizacija i, ponovimo li utakmicu kao u Zagrebu, onda možemo dobiti. S tri boda u Nizozemskoj došli bismo na četiri boda, isto kao i oni te u zadnje dvije utakmice imali odličnu priliku prezimiti u Europi. Naravno, puno je lakše to reći nego napraviti, no puni smo samopouzdanja, vjere u sebe i želimo dobiti PSV – rekao je Domagoj Antolić, a nadovezao se Marcelo Brozović:

– Mlada su ekipa, rade dosta grešaka u sredini, ali imaju stvarno dobre bokove te igrače koji mogu proći jedan na jedan. Općenito me se nisu jako dojmili u prvoj utakmici, trebali smo dobiti, ali nažalost nismo i želimo to napraviti tamo. Nisu u nekoj formi, posljednjih nekoliko tjedana igraju lošije, mi smo se dignuli, odlično igramo i želimo to nastaviti jer samo pravom partijom možemo odnijeti bodove kući.

I kapetan Josip Šimunić shvaća da je Dinamu ovo posljednji vlak za eventualni plasman u drugi krug.

– Ovo nam je posljednja prilika, moramo dobiti utakmicu. Nije bitno kako, lijepom ili lošom igrom. Bitna su ta tri boda. Možete biti sigurni da ćemo dati sve od sebe. Koliko sam vidio, oni su u velikoj krizi i dobrom igrom možemo do tri boda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:32 07.11.2013.

Treba igrat pametno. Zonska obrana na svojoj strani i čiste kontre s po najmanje 3 igrača u tandemu. Nisam ziher da ova momčad to zna igrat. Bez Sammira i Antolića, jednog brzog krila i dva napadača koji nisu u 16-ercu potpuni idioti ziher ne mre. No, živi bili pa videl. Krznar je bil odličan đak i imal je 5 iz matke. Nek sad zmisli taktiku, sastavi momčad i uigra kontre.

DU
Deleted user
09:47 07.11.2013.

"Dinamovci složni: PSV nas se nije dojmio, možemo pobijediti!" ...he, he,...aj baš iden stavit na kladionici na Plave...

BA
balic
13:11 07.11.2013.

Niste mogli kod kuce pobjedit , ali u gostima ,samo vi pricajte...