Humanitarna akcija

Dinamove legende i navijači danas igraju za djecu Vukovara

Foto: Foto
Dinamove legende i navijači danas igraju za djecu Vukovara
26.05.2012.
u 09:14
Svoj dolazak potvrdili su Boban, Butina, Bišćan, Stanić, Šokota, Vlaović...
Pogledaj originalni članak

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo poslala je piopćenje koje vam donosimo u cijelosti.

Ovim putem još jedan put pozivamo sve građane na humanitarni spektakl "Plavo srce za djecu Vukovara", koji će se u subotu održati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici s početkom u 17 sati, u organizaciji Građanske inicijative "Zajedno za Dinamo", Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara i veslačke ekipe navijača Dinama "Plavo srce".

Utakmica je nastavak prošle godine započete akcije za pomoć dječjim vrtićima i izgradnju dječjih igrališta u mjestima stradalnicima Domovinskog rata, Škabrnji i Vukovaru.

Ulaznice možete nabaviti na blagajnama stadiona prije početka utakmice (20 kn tribina istok, 30 kn tribina zapad), ili označenim prodajnim mjestima u Zagrebu.

Ulaz za djecu predškolske i školske dobi do 14 godina je besplatan!

Novac prikupljen ulaznicama, prilozima na žiro račun i kupnjom suvenira služit će za obnovu Dječjeg vrtića Vukovar 1 na Mitnici.

Na travnjak Kranjčevićeve će u subotu izaći sastav legendi Dinama i selekcije navijača. Ističemo potvrđene nastupe legendarnih igrača Dinama i reprezentativaca Hrvatske Zvonimira Bobana, Tomislava Butine, Igora Bišćana, Gorana Vlaovića, Maria Stanića, Tome Šokote, Šarića, Mladenovića, Bošnjaka, Tokića, Agića, Štroka, Pilipovića, Ištvanića i drugih.

Program će voditi poznati zagrebački glumci Hrvoje Kečkeš i Boris Mirković.

Potpora je stigla i iz samog Vukovara, a djeca dječjeg vrtića Vukovar 1 će s ravnateljicom g-đom Sabo, kao posebni gosti nazočiti i nogometnom spektaklu. Citiramo njihovu poruku s legendarne mitnice, simbola vukovarskog otpora: "U subotu Dinamovi navijači dolaze iz Vukovara! Možda mali, ali srcem veliki za svoj Dinamo"

Još jedanput molimo građane da podrže ovu humanitarnu akciju, odazovu se na utakmicu i sudjeluju što kupnjom ulaznica, kupnjom pripremljenih suvenira, ili na Žiro-račun na koji se može uplatiti:

2360000-1501086307 ; devizni: IBAN HR-6623600001501086307

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
09:56 26.05.2012.

Igraju li braća Mamić? Dobra tradicija samo nastavite.

ZE
zeitgeist..
10:44 26.05.2012.

U svakom slučaju će biti veći spektakl od proslave titule mamićeve udruge GNKDZ.

CR
crewcro
20:39 26.05.2012.

ajmo svi sada podnijeti zrtvu i pomoci Vukovaru kao sto je on to ucinio za nas 1991.