Disciplinska komisija

Odbijena Šuprahina prijava, Vučević zbog zastare može ostati u nogometu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Goran Vučević
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Marin Brbić i Goran Vučević
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Marin Brbić, Goran Vučević
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Goran Vučević
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Goran Vučević
22.10.2015.
u 22:48
Rijeka će platiti 8000 kuna zbog utrčavanja navijača protiv Bednje, a Hajduk 20.000 jer su njegovi navijači u Novoj Gradiški, među ostalim, vikali: "Mamiću, Srbine, čakija ti ne gine".
Pogledaj originalni članak

Disciplinska komisija HNS-a kojom predsjeda odvjetnik Saša Pavličić odlučila je da Goran Vučević može raditi u nogometu.

Naime, Alojzije Šupraha tražio je izbacivanje jer je Vučević osuđen za kazneno djelo. No, zbog zastare, prijava je odbačena.

Rijeka će platiti 8000 kuna zbog utrčavanja navijača protiv Bednje, a Hajduk 20.000 jer su njegovi navijači u Novoj Gradiški, među ostalim, vikali: "Mamiću, Srbine, čakija ti ne gine".

>> Hrvoje Maleš: Nemam vremena posvetiti se funkciji šefa Županijskog nogometnog saveza

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KA
kakogod
10:02 23.10.2015.

prije valjda deset godina se pogurao sa susjedom oko međe, dobio nekakvu uvjetnu kaznu na koju se nije obazirao ni uložio žalbu... straaaaašnooo nešto!!! :D

ES
esseker71
00:44 23.10.2015.

Kakva lakrdija. Znaci, ako kriminalac uz pomoc odvjetnika otegne raspravu do odredjenog roka, pravda nece biti zadovoljena.

MA
mause
06:03 23.10.2015.

pa jeftinije je utrcat u teren nego uvrijedit odredene osobe.