STOPOSTOTNI

Dnjipro ponovno pobijedio, Strinić igrao cijelu utakmicu

Foto: 'JONATHAN NACKSTRAND'
Dnjipro ponovno pobijedio, Strinić igrao cijelu utakmicu
15.08.2014.
u 22:52
- Iskreno, još nismo detaljno proučavali Splićane. To ćemo napraviti tek za vikend - rekao je kapetan Ruslan Rotan.
Pogledaj originalni članak

Dnjipro je pobijedio Metalurg u Zaporožju sa 1:0 u 4. kolu ukrajinskog prvenstva i stigao do četvrte pobjede u prvenstvu, a od prvog mjesta ih udaljava tek lošija gol razlika od Šahtara.

Pogodak odluke zabio je Fedetskij u 59. minuti na asistenciju Rotana, a treba spomenuti da je Ivan Strinić odigrao cijelu utakmicu, dok je Nikoli Kaliniću pripalo drugo poluvrijeme.

Hajduku forma ukrajinske ekipe sigurno ne ide na ruku, morat će ih dobro analizirati, ako već nisu. A zna se da Dnjipro njih nije.

- Iskreno, još nismo detaljno proučavali Splićane. To ćemo napraviti tek za vikend - rekao je kapetan Ruslan Rotan.

>> Kalinić bi uoči okršaja s Hajdukom mogao napustiti Dnjipro

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.