ATP Challenger

Dodig i Ajduković bez polufinala. Protivnici su bili prejaki

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Varaždin: Duje Ajduković i Edas Butvilas u drugom meču Davis cupa između Hrvatske i Litve
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Varaždin: Duje Ajduković i Edas Butvilas u drugom meču Davis cupa između Hrvatske i Litve
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Varaždin: Matej Dodig i Vilius Gaubas u susretu Hrvatske i Litve u Davis cupu
21.09.2024.
u 02:00
U četvrtfinalu ATP Challenger turnira u austrijskom Bad Waltersdrofu prvi nositelj, Španjolac Jaume Munar, svladao je vrlo lako Mateja Dodiga sa 6-1, 6-4, a domaći tenisač Lucas Pouille je bio bolji od Duje Ajdukovića sa 6-2, 7-6(5)
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisači Duje Ajduković i Matej Dodig nisu izborili ulazak u polufinale na ovotjednim ATP Challenger turnirima u St. Tropezu i Bad Waltersdorfu. U četvrtfinalu ATP Challengera u francuskom St. Tropezu domaći tenisač Lucas Pouille je svladao Duju Ajdukovića sa 6-2, 7-6(5). Prije šest godina Pouille je bio među desetoricom najboljih tenisača na svijetu, a sada je 142. na ATP ljestvici.

Nakon što je Pouille lako dobio prvi set, u drugom se nije dogodio ni jedan break gem pa je odluka pala u tie-breaku. U njemu je Ajduković držao kontakt do 4-4 kada se Francuz odvojio i dobio meč. Ajduković je bio postavljen za prvog nositelja na ovom turniru.

U četvrtfinalu ATP Challenger turnira u austrijskom Bad Waltersdrofu prvi nositelj, Španjolac Jaume Munar, svladao je vrlo lako Mateja Dodiga sa 6-1, 6-4. Munar, 74. igrač na svijetu, jednostavno je dobio prvi set, dok je u drugom kod 4-4 nanizao dva gema i time nadjačao hrvatskog igrača.

VIDEO Zdravko Mamić na premijeri filma o bivšem treneru Dinama u Sarajevu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.