SPORNA SITUACIJA

Dokazuje li snimka da je Aalborg zabio pogodak iz zaleđa?

Foto: Youtube/Screenshot
Aalborg
07.08.2014.
u 09:02
Jacobsen je bio presretan nakon pogotka, a prije slavlja prvo je "bacio" pogled prema pomoćnom sucu.
Pogledaj originalni članak

Aalborg je slavio sa 2:0 na Maksimiru protiv Dinama i prošao dalje, ali situacija kod prvog gola ostat će upamćena po vjerojatnom zaleđu. To potvrđuje i sama snimka.

Kontra Danaca, koju je završio Anders Jacobsen u 37. minuti na dodavanje Jacoba Blåbjerga, djeluje kao neregularan pogodak jer je, u trenutku dok mu je lopta stizala, čini se bio u zaleđu.

- Kad sam vidio da sudac nije svirao zaleđe, bio sam j****o sretan! Sanjali smo o vodstvu i to je nešto što nam je dalo veliku prednost koju smo dobro koristili tijekom utakmice - rekao je Jacobsen nakon susreta.

Je li bilo zaleđe, prosudite sami.

>> Šok na Maksimiru! Dinamo izgubio 0:2 od Aalborga i ispao iz LP-a!

>> Nismo zaslužili pobijediti Dinamo, ali nogomet je ponekad čudan

>> Nisam se vidio sa Zdravkom, a Uprava će odlučiti o mojoj sudbini

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

ZO
zoom
09:22 07.08.2014.

zaleđe je bilo, ali nije to ni bitno, dinamo je trebao zabiti bar jedan gol iz svih onih šansi i danci bi se raspali. ovako lošija momčad ide dalje, ali sreća je sastavni dio sporta. dinamo ipak sve može popraviti u dokvalifikacijama za EK

BU
budagigo
09:22 07.08.2014.

apsolutno nebitno zaleđe,penal,faul ili nešto drugo koga briga nismo zabili svoje šanse i to je to izletili smo ko papani .i kaj sad?idemo dalje probati u europa ligu pa šta bude.

BU
Bubra
09:23 07.08.2014.

Zaledje ili ne uopce nije bitno.. Dinamo sa ovakvom igrom i ovakvom ekipom nema sto traziti u LP kao ni ovaj Alborg koji nista nije bolji od dinama. Dinamu je puna kapa ako udje u Euro ligu .Momcad se godinama gradi i formira da bi se moglo igrati u jakim natjecanjima.. Al nazalost dinamo je samo prolazna stanica za mnoge trenere i igrace. Jednostavno receno ( masina za pravljenje novca)