FINALE PARIZA

Đoković bolji od Raonića za 600. pobjedu na ATP-u

Foto: Press Association/Pixsell
Đoković bolji od Raonića za 600. pobjedu na ATP-u
02.11.2014.
u 17:10
Srpski tenisač je tako upisao 600 pobjedu na ATP touru, 47 naslov u karijeri. Bila je to njegova četvrta pobjeda u međusobnim dvobojima.
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković (27) prvi igrač svijeta na uvjerljiv je način osvojio ATP turnir iz Masters serije u pariškom Bercyju nadjačavši Miloša Raonića 6:2, 6:3.

Srpski tenisač je tako upisao 600. pobjedu na ATP touru, 47 naslov u karijeri. Bila je to njegova četvrta pobjeda u međusobnim dvobojima.

Tako će Đoković kao broj 1 krenuti u London gdje će se od 9. do 16. studenog igrati završni Masters sezone. Tamo će prvi puta igrati i hrvatski tenisač Marin Čilić koji je 2014. osvojio US Open.

>> Ivan Ljubičić s dva igrača na Mastersu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

PE
peugeot
17:34 02.11.2014.

Ponavljam post : ono sto ne mogu nikako progutati je da smo sa opstankom YU imal Davis cup reprezentaciju snova : Djokovic, Raonic, Cilic, Dodig, Borna, Krajinovic, Troicki (povrijedjeni Tipsarevic), Krajinovic... Koga staviti, tko je rezerva, vise nista ne znam, uff, boli glava selektora te Davis cup yu-reprezentacije... Pozdrav !

PE
peugeot
18:36 02.11.2014.

@ivan89 Moj Ivane, jabuko sa grane, Milos Raonic, Novak Djokovic, Marin Cilic, Ivan Dodig, Ivo Karlovic, Filip Krajinovic, Borna Coric, Janko Tipsarevic, Bogdan Zimonjic, Matosevic (Jajce), Bernard Tomic, Andrea Petkovic, Ajla Tomljanovic (uh, umorih se, koliko ih ima) svi su oni nasa djeca, djeca onih koje u svijetu jos uvijek i krasno zovu - "yugosi" !

MI
milosobilic
18:15 02.11.2014.

Za svi na ovom Portalu koji jos uvek misle da je Milos Raonic Hrvat.......nije deco moja on je Srbin iz CG zivi u Kanadu! Znam prodicu! Good by hrvojevici! :)) Bio je Lep Srpski FINALEE