Podrška Srbiji

Đoković: U Srbiji je katastrofa biblijskih razmjera!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Đoković: U Srbiji je katastrofa biblijskih razmjera!
17.05.2014.
u 20:23
- Kod nas su velike poplave. Ovo što se događa je katastrofa. I to katastrofa biblijskih razmjera. Pola zemlje je u opasnosti da ostane bez struje
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković pobijedio je Miloša Raonića 6:7(5), 7:6(4), 6:3 i plasirao se u finale ATP turnira u Rimu. A nakon pobjede na kameru je napisao "Podrška Srbiji, volim vas".

Naravno, odnosilo se to na poplave koje ovih dana prijete njegovoj domovini, a nakon susreta dodatno je novinarima pojasnio o čemu se radi.

- Kod nas su velike poplave. Ovo što se događa je katastrofa. I to katastrofa biblijskih razmjera. Pola zemlje je u opasnosti da ostane bez struje, izjavio je Đoković.

>>Hrvatska šalje pomoć poplavljenoj Srbiji!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar patkovic
patkovic
21:06 17.05.2014.

nisam siguran da je elektro sistem juge razdvojen posle rata jer sve je povezano teslinim prstenom 400kv

Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
21:07 18.05.2014.

Da te nije briga, nebi niti procitao clanak, a kamoli ga komentirao, stoga pokrij se po usima i ubuduce nemoj citati ovakve clanke.

NT
nije_to_samobor
20:58 17.05.2014.

Jedini kamion koji je do sada stigao u Ljuboviju posle trodnevne blokade puteva je kamion Narodne banke Srbije. U njemu bili pripadnici Pokreta srpskih četnika u otadžbini. Oni su stigli po čamce i dalje nastavili ka Obrenovcu i Šapcu. - Došli smo da pokupimo što više čamaca kojih ovde ima i idemo da pomognemo narodu u Obrenovcu i Šapcu. Tamo nas čekaju naši ljudi iz cele Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Kamion je Narodne banke Srbije jer tamo radi pripadnik našeg pokreta - rekao je Rade Čubrilo, predstavivši se kao vojvoda.