POVRATAK U MAKSIMIR

Dolazak vatrenog u Dinamo je vrlo izvjestan. Želi se odreći dijela plaće kako bi olakšao posao

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Dolazak vatrenog u Dinamo je vrlo izvjestan. Želi se odreći dijela plaće kako bi olakšao posao
05.01.2024.
u 12:53
Osim njega, po Maksimiru se spominje i ime Josipa Brekala (25). On je ove sezone za Fiorentinu upisao 15 nastupa i jedan pogodak, a cilj mu je vratiti se u Dinamo
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Ivan Leko napustio klupu Hajduka, nije dugo čekao na novi angažman. Početak nove godine dočekuje na novom radnome mjestu, kao trener belgijskog prvoligaša Standarda iz Liegea, s kojim je potpisao ugovor na dvije i pol sezone. Novu sredinu mogao bi uskoro dobiti i hrvatski reprezentativac i rezervni napadač portugalske Benfice Petar Musa. Za 25-godišnjaka su interes pokazali klubovi iz talijanske Serie A. Kako piše talijanski novinar Nicolo Schira, najviše je zagrizla Bologna. Riječ je o klubu koji ove sezone sjajno igra u najjačem rangu tamošnjeg nogometa.

GALERIJA Sin bivšeg vatrenog stiže na Maksimir

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: GNK Dinamo započeo pripreme za nastavak sezone
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Zagrijavanje igrača prije utakmice Dinama i Milana u UEFA Ligi prvaka mladih
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Osijek: 33. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - GNK Dinamo

I u HNL-u su trenutačno, uz pripreme, prioritet transferi. Dinamo traži pojačanja, a po posljednjim informacijama, u Maksimir dolazi Moreno Živković (19). Dinamo i Lokomotiva navodno su riješili posljednje detalje oko prelaska pa će se Živković nastaviti dokazivati u momčadi Sergeja Jakirovića. Inače, Moreno je sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Borisa Živkovića, a igrom je sve oduševio u Lokomotivi, za koju je skupio 11 nastupa.

Osim njega, po Maksimiru se spominje i ime Josipa Brekala (25). On je ove sezone za Fiorentinu upisao 15 nastupa i jedan pogodak, a cilj mu je vratiti se u Dinamo. Navodno se spreman zbog toga odreći i dijela plaće kako bi zagrebačkom klubu olakšao posao. Inače, za Dinamo je upisao 11 nastupa i jedan gol prije nego što je 2016. otišao u Wolfsburg. Opciju je sada imao i s Bolognom, ali ona nije pristala na razmjenu Brekalo – Karlsson pa je dolazak u Dinamo vrlo izvjestan.

VEZANI ČLANCI:

Kada je Hajduk u pitanju, sve su oči uprte u mladog Luku Vuškovića, koji je sa splitskim klubom startao u pripremama za drugi dio sezone. Talentirani 16-godišnji stoper koji je u rekordnom transferu u rujnu potpisao za Tottenham čeka da ga londonski klub nekamo pošalje na posudbu. No još se traži klub u kojemu bi se mogao razvijati za Spurse. Tijekom prvenstvene stanke Vušković je boravio u Londonu s djevojkom, ali vratio se u Split. Šuška se i da bi mogao na posudbu u Nizozemsku ili Belgiju. Dok se to ne riješi, trenira s Hajdukom. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
maltene
13:47 05.01.2024.

Vušković će kao svi talenti u Belgiju, Nizozemsku, ili tako nešta i nikada od njega igrača. Primjera koliko hoćeš. Uzmi pare i bjež, j..o nogomet i karijeru. Kao dinamovcu ne daj bože brekala jer nam onda treba još jena lopta za ove koji su na pripremama.