IZBORNIK UPOZORAVA

Domenech: Samo zdravi idu na Mundijal

Foto: AFP
Domenech: Samo zdravi idu na Mundijal
02.04.2010.
u 15:17
Izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech poručio je svojim igračima da se čuvaju ozljeda, jer niti jednog "načetog" nema namjere voditi na Svjetsko prvenstvo.
Pogledaj originalni članak

Domenech će popis kandidata za Mundijal objaviti 18. svibnja, a svi koji tog budu imali ozljedu zbog koje propuštaju utakmice, neće se naći na popisu od 23 putnika u Južnoafričku Republiku.

- Onaj tko toga datuma ne bude zdrav sigurno neće na Mudnijal. Ne tražim od njih da budu spremni za utakmice, ali za treninge i pripremu da - tvrdi Domenech koji ovim potezom želi spriječiti ponavljanje pogreške iz 2008. godine.

Tada je, podsjetimo, na Europsko prvenstvo poveo Patricka Vieiru za kojeg je tvrdio da će se oporaviti do najvažnijih utakmica turnira. Francuska je poražena u razigravanju po skupinama, a kasnije se pokazalo i da Vieira, u slučaju da su i prošli grupnu fazu, ne bi bio spreman za nastup.

Trenutačno je u najgoroj situaciji Arsenalov William Gallas kojem, nakon ozljede u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone (2:2), prijeti mirovanje do kraja sezone.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
17:20 02.04.2010.

Domenech vodi na Mundial samo zdrave i lako je zamisliti kako se osječa selektor kockastih Bilić koji imas sve bolesne i povrijeđene igrači i zato ne može nikoga voditi na World Cup..Kakva strašna sudbina..