PREMIJE

Domenechu 862.000 eura bonusa za plasman na SP

Foto: AFP
Domenechu 862.000 eura bonusa za plasman na SP
20.11.2009.
u 17:22
Izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech bit će bogato nagrađen za plasman na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku.
Pogledaj originalni članak

Thierry Henry je tako svojim nesportskim potezom u utakmici protiv Irske, igranjem rukom uoči presudnog pogotka, osigurao svojoj reprezentaciji plasman na SP, a izborniku veliki novčani bonus.

Naime, prema pisanju časopisa France Football, Domenech će zaraditi dodatnih 862.000 eura nakon što je kroz dodatne kvalifikacijske dvoboje protiv Irske uspio odvesti “tricolore” na svjetsku smotru.

Domenech je pobrao najizdašniju nagradu, ali novčane će bonuse dobiti i njegovi pomoćnici, kao i sva 43 nogometaša koja su sudjelovala u posljednjem kvalifikacijskom ciklusu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
karambita
18:00 20.11.2009.

Pa da, novac je u prvom planu, od sporta nema vise ni traga ni glasa. Umjesto da Irci djele novac, dobivaju ga oni koji su \"svim silama\" morali dalje proci. Najbolje da se vise i ne odrzavaju takmicenja, sve su samo podvale, laznjaci, mutne radnje. Ebes svjetsko prvenstvo, ovo vise lici na zajebanciju i smijuriju. Ko na divljem zapadu - ko jaci taj tlaci.