RAZLOG NEPOZNAT

Dominik Livaković nije trenirao s Dinamom: Odlazak kapetana na pomolu?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Novi trener GNK Dinamo, Sergej Jakirović, odradio prvi trening s igračima
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Trening GNK Dinamo prije puta u Atenu na uzvratnu utakmicu protiv AEK
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
23.08.2023.
u 20:45
Premda je Sergej Jakirović najavio na računa na Dominika Livakovića u utakmici protiv Sparte, moguće je da će 28-godišnji vratar i prije otići putem Istanbula gdje bi obavio liječnički pregled i potpisao za turskog velikana Fenerbahče
Pogledaj originalni članak

Dok ostali nogometaši Dinama treniraju za susret play-off faze Europa lige, na treningu im se nije pridružio kapetan i vratar momčadi, Dominik Livaković. Premda je novi trener Sergej Jakirović rekao da računa na njega u utakmici protiv praške Sparte, moguće je da se sada situacija promijenila, piše 24 sata.

Nije poznato koji je točno razlog njegova izostanka, no jedna od mogućnosti je najavljivani transfer u Fenerbahče. Podsjetimo, moguće je da će 28-godišnji vratar prije utakmice protiv Sparte otići putem Istanbula gdje bi obavio liječnički pregled i potpisao za turskog velikana.

VEZANI ČLANCI:

U slučaju transfera Dinamo bi trebao dobiti devet milijuna eura odštete i milijun eura bonusa. Kao druge dvije opcije umjesto Livakovića se navode Keylor Navas i David de Gea.

VIDEO Dinamo predstavio Jakirovića: Zašto bi me bilo strah? Bit ćemo prvaci Hrvatske

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FR
freeshooter
21:31 23.08.2023.

...odlazak Šutala je trebalo biti zadnji, sa njegovim transferom i ostalim prihodima je zatvoren proračun... dakle daljnja prodaja je samo čin nesposobnosti i namjera slučajnih upravljača... prije njihovog neminovnog odlaska... no šteta i erozija Dinama bi mogla biti tako velika od koje se nećemo dugo oporaviti... kao da se želi dovesti do čina... zbogom europa, zbogom osvajanje prvenstva, dobrodošla sredina tablice... ima li netko pametan da ovo zaustavi... Livi ostani...

Avatar marsijaneri
marsijaneri
21:54 23.08.2023.

Pogledao sam na njemačkom Transfermarktu - Dominika Livakovića tamo ni kao trač nema a kamoli kao mogući transfer.