SVLADALA Ruskinju

Donna Vekić osvojila Istanbul, prvi turnir ove godine

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
Donna Vekić osvojila Istanbul, prvi turnir ove godine
Autori mp/VLM, af
28.04.2013.
u 22:32
Donna Vekić pobijedila je u finalu Ruskinju Jelizavetu Kuličkovu sa 6:4, 7:6 i osvojila challenger u Istanbulu, vrijedan 50.000 USD.
Pogledaj originalni članak

Donna Vekić pobijedila je u finalu Ruskinju Jelizavetu Kuličkovu sa 6:4, 7:6 i osvojila challenger u Istanbulu, vrijedan 50.000 USD. Mladoj Osječanki to je prvi takav naslov u ovoj godini, četvrti u karijeri.

Petra izgubila finale parova, 3000 USD za utjehu

Petra Martić i naturalizirana Francuskinja Kristina Mladenović nisu uspjele osvojiti turnir parova u Marrakechu. Bolje od njih sa 6:3, 6:1 bile su treće nositeljice Mađarica Timea Babos i Luksemburžanka Mandy Minella. Petra i Kristina ipak ne smiju biti nezadovoljne, osvojile su po 200 bodova i zaradile po 3000 USD. Našoj će tenisačici ovaj uspjeh pomoći i da povrati izgubljeno samopouzdanje zbog niza poraza u prethodnom razdoblju, izazvanih ozljedama i oporavkom od njih.

Slavlje za Nadala i Šarapovu

Rafael Nadal osvojio je turnir u Barceloni svladavši Nicolasa Almagra. Nadal je do naslova došao nakon 6:4 i 6:3. Maria Šarapova je u finalu Stuttgarta sa 6:4 i 6:3 bila bolja od Kineskinje Na Li. Šarapova je osim naslova dobila i vrijedni Porsche.

>> Ivo Karlović još uvijek u bolnici, ima virusni meningitis

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.