NEDODIRLJIVI REKORDER

'Dosadni' Messi ponovno pokvario slavlje Ronaldu

Foto: Reuters/PIXSELL
'Dosadni' Messi ponovno pokvario slavlje Ronaldu
30.11.2014.
u 10:24
Portugalac je zabio u deset zaredom, počelo se govoriti o rušenju rekorda, ali u Malagi nije zabio...
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo nije uspio zabiti Malagi te je njegov golgeterski niz stao na deset uzastopnih utakmica, a time je ostao "miljama" daleko do rekorda koji je u Primeri postavio Lionel Messi.

Čudesni Argentinac zabio je 21 utakmicu u nizu i čini se da nitko tako skoro neće srušiti taj rekord. Barcelonin ponos zabijao je zaredom u sezoni 2012./2013. i time srušio rekord Poljaka Teodora Petereka iz sezone 1937./1938., koji je za poljski Ruch Chorzow zabio 16 u nizu. Po tome je jasno koliko teško će netko "srušiti" Messija.

No Ronaldu može biti utjeha to što je Real pobjedom protiv Malage postavio klupski rekord, slavili su u 16 utakmica zaredom i zasluge ima Portugalac jer je asistirao Benzemi za prvi pogodak u pobjedi 2:1 na gostovanju kod ekipe koja nije imala niti jedan domaći poraz ove sezone.

Kopkati ga svakako može to što je u tjedan dana Messi srušio rekord po broju pogodaka u španjolskoj ligi, Ligi prvaka i što je sad definitivno osigurao još jedan poduži period i rekord po broju uzastopnih utakmica kao strijelac...

>> Znate li koliko je Messi srušio rekorda? Evo svih 21!

>> Ancelotti srušio rekord, Real stigao do 16. pobjede u nizu!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TV
tvrdapixa
12:30 30.11.2014.

E, moj Vanja, pravom nogometašu nije važno koliko golova zabije ON - nego koliko golova zabije njegova EKIPA!

DI
dinamojavolim1
12:35 30.11.2014.

vanja sa ovim naslovom si pokazao po neznam koji put kakav si novinar znaci kad previse zabija onda je skrt a kad asistira onda ne valja jer ne zabija