SVE JE DOGOVORENO

Doznajemo: Nenad Bjelica ima novi posao, preuzima aktualnog prvaka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Nenad Bjelica prošetao je zagrebačkom špicom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Trener Osijeka Nenad Bjelica održao je konferenciju za medije nakon utakmice protiv Dinama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
17.04.2023.
u 11:43
Kako doznajemo, sve je dogovoreno i Bjelica će uskoro preuzeti aktualnog prvaka Turske Trabzonspor. Tamo ga čeka ozbiljan igrački kadar - bivši igrač Barcelone Marca Bartra, nekadašnji ofenzivac Liverpoola Lazar Marković i bivši igrač Napolija Marek Hamšik.
Pogledaj originalni članak

Nenad Bjelica nakon bio je neko vrijeme bez posla nakon što je dobio otkaz u Osijeku, no sada je tome došao kraj. Bjelica je novi trener turskog Trabzonspora.

Kako doznajemo, sve je dogovoreno i Bjelica će uskoro preuzeti aktualnog prvaka Turske. Tamo ga čeka ozbiljan igrački kadar - bivši igrač Barcelone Marca Bartra, nekadašnji ofenzivac Liverpoola Lazar Marković i bivši igrač Napolija Marek Hamšik.

izdana i građevinska dozvola

Zaboravljeni projekt stadiona za Dinamo: 'Prešutno idu u Kranjčevićevu, a mi smo već počeli graditi'

Građevinska dozvola, za koju je plaćeno 5,3 milijuna kuna, glasi na Grad Zagreb. Grad Zagreb je investitor ili može nekom drugom investitoru dopustiti da on gradi. Budući da je građevinska dozvola istjecala, ona se ne može produljiti nekakvim novim rješenjem, nego isključivo konzumiranjem građevinske dozvole, a to bi značilo da su započeti neki radovi. A započeta je gradnja pristupne ceste i parkirališta, radile su to Zagrebačke ceste i za to ispostavile Gradu fakturu od milijun i 130 tisuća kuna. Samim time građevinska dozvola je konzumirana, odnosno smatramo da je ona sada produljena neograničeno. Tako smo mi osnovni preduvjet za gradnju stadiona ispunili

Trabzonspor je bio u potrazi za trenerom nakon što je ostalo upražnjeno mjesto na klupi, a kao kandidat se spominjao i Slaven Bilić. No, uprava se odlučila za Bjelicu koji se može pohvaliti sjajnim rezultatima s Dinamom.

Aktualnom turskom prvaku ove sezone ide najbolje u ligi i neće obraniti naslov. Nalazi se na šestom mjestu s 21 bodom manje od vodećeg Galatasaraya. Inače, Trabzonspor je osnovan prije 55 godina, sedam puta su osvajali tursku Superligu te devet puta turski kup. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zagi101
13:11 17.04.2023.

kaj nije trebao biti izbornik Poljske??