TRAŽI SE JAKIROVIĆEV NASLJEDNIK

Doznajemo što se događa u Dinamu oko novog trenera, s igračima je danas obavljen razgovor

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
Champions League - Bayern Munich v GNK Dinamo Zagreb
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Muenchen: Razočarani igrači GNK Dinamo nakon izgubljene utakmice protiv Bayerna 9:2
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
23.09.2024.
u 11:30
Doznajemo da danas neće biti imenovanja novog trenera. Zajec i Marić vode posljednje razgovore s potencijalnim kandidatima s kojima su od kraja tjedna u kontaktu.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u potrazi za novim trenerom nakon što je Sergej Jakirović dobio otkaz. Plavi su nakon toga za vikend poraženi od Slaven Belupa (4:1), no vodstvo kluba još nije pronašlo novu osobu.

Doznajemo da danas neće biti imenovanja novog trenera. Zajec i Marić vode posljednje razgovore s potencijalnim kandidatima s kojima su od kraja tjedna u kontaktu. 

Vodstvo kluba ne želi donositi odluke na brzinu. Svjesni su situacije, ali žele pronaći najbolje rješenje, a ne polovično pod pritiskom raznih struja.

Igrači su danas odradili trening u 11 sati. S njima se razgovarali, svjesni su svoje odgovornosti i da se protekli tjedan ne smije ponoviti.

OBJAVLJENI DETALJI

VIDEO Predstavljena velika porezna reforma: Evo tko će plaćati porez na nekretnine, a kome rastu plaće

Ministar Primorac je predstavio popis šest zakonskih akata koji se mijenjaju: Zakon o lokalnim porezima, Zakon o porezu na dohodak, Zakon o doprinosima, Opći porezni zakon, Zakon o Poreznoj upravi i Zakon o porezu na dodanu vrijednost. Ministar je zatim prošao kroz svaki od elemenata koje mijenja u ovom poreznom sustavu. Prvi, po njegovu mišljenju i najvažniji, jest unaprjeđenje sustava oporezivanja nekretnina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

18
188
12:35 23.09.2024.

Nikog to nije briga. Mediji ispiru nam mozak nogometom.

BA
barondi
12:10 23.09.2024.

Bez panike i strpljivo. Jedino tako se mogu donositi kvalitetne odluke.

EJ
ejStef
12:03 23.09.2024.

"s njima se razgovarali"... Hm da, tko je razgovarao s igračima? Prije Slavena se isto razgovaralo, pa vidimo kako je to završilo. Valjda treba još jedan razgovor, pa da i Banjole napuni mrežu Dinama... Jakirović je bio limitiran trener koji je seniorima dugovao što su mu spasili glavu prošle godine. Vjerojatno je time izgubio utjecaj u svlačionici i onda je sve otišlo kvragu. Kada je nestalo sreće, ostala je samo igra koja je loša... Marić i Jakirović su odradili prijelazni rok, i vidimo da je to napravljeno loše. Mogli su se dovesti npr. Živković i Benković besplatno, a dovedeni su Torrente, Mmaee i onaj iz Rome, zadržan KTC, Bernauer. Sigurno ima boljih lijevih bekova u HNL-u i omladinskom pogonu od Ogiware. Defanzivni vezni? Napadač?... I onda još k tome nema ekipe, već to izgleda kao da su se igrači prvi put našli u birtiji prije tekme... Ne znam koji trener treba doći, ali stvarati ekipu i ekipnu igru usred sezone je težak i nezahvalan zadatak. Igrački kadar je širok i nije toliko loš, ali umjesto fine tuninga potrebna je potpuna izgradnja ispočetka.