Čeka se termin

Dragovoljac je htio igrati, a Rijeka je dvojila. Moguće i 0:3

Foto: Nel Pavletić
Dragovoljac je htio igrati, a Rijeka je dvojila. Moguće i 0:3
11.11.2013.
u 17:51
– Rijeka nije od mene tražila drugi termin, ali pokušava prebaciti kup utakmicu s Osijekom na 12. prosinca
Pogledaj originalni članak

Povjerenik prve lige Josip Brezni još nije donio službenu odluku kada će se igrati zbog nestanka električne energije prekinuti susret Rijeka – H. dragovoljac.

– Čekam izvješće Elektroprimorja da otklonimo svaku mogućnost pogreške domaćina utakmice. Koliko znam, pogreške nije bilo, agregat za struju radio je, ali valjda zbog kiše nije bilo moguće struju provesti do reflektora. No, izvješće moram pričekati i potom ću odrediti novi termin.

A ako je domaćin kriv za nestanak energije?

– Onda bi utakmica bila registrirana s 0:3. Ali, koliko znam, nije kriv i potvrdi li se to i izvješćem, igrat će se nova utakmica.

Je li Rijeka tražila da se igra na proljeće?

– Rijeka nije od mene tražila drugi termin, ali pokušava prebaciti kup utakmicu s Osijekom na 12. prosinca (umjesto 18., nap. a.).

Na Kantridi se pričalo da je iz Zagreba stigao signal sucu Burilu da se utakmica treba igrati iako su uvjeti bili nemogući.

– Burilo me zvao oko 17 sati i rekao da bi moglo biti problema. Kazao sam mu da sâm odluči. Dragovoljac je želio igrati, a Rijeka je dvojila – kazao je Brezni.     

>>Rijeka vodila protiv Dragovoljca pa utakmica poništena!

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.