POGLEDAJTE MEMOVE

Društvene mreže 'gore' poslije kiksa Hajduka: Ovo su objave koje se dijele po internetu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Društvene mreže 'gore' poslije kiksa Hajduka: Ovo su objave koje se dijele po internetu
19.09.2023.
u 10:17
Svi su svjesni da Dinamo ima utakmicu manje od Hajduka i da je krenuo u dobar niz. Približila se i Rijeka, a igra koju je Hajduk pokazao tijekom posljednje dvije utakmice nije dovoljna da ispuni nade i po prvi puta od 2005. godine osvoji naslov prvaka Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Hajduk je ove nedjelje pretrpio još jedan težak udarac. Nova sezona je započela bajkovito za bijele. U prvih pet utakmica ostvarili su pet pobjeda. Izgubili su u utakmici kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv PAOK-a, ali sam klub je naglasio da im to nije prioritet ove sezone. 

S visokih 15 bodova u džepu krenuli su u susret protiv Istre 1961. Zatim ih je u 111. minuti šokirao Mateo Lisica i oduzeo im sve bodove. Navijačka euforija u jeku novoga nastojanja da osvoje dugo čekanu titulu prvaka Hrvatske potresla se, ali nije nestala. Popravak je trebao biti protiv Gorice. Činilo se da će rezultat biti pozitivan, sve dok u posljednjih 6 minuta igre nisu primili dva gola.

Foto: Screenshot
Livaja meme

Tako je Hajduk ponovo ostao na 15 bodova dok su se Dinamo i Rijeka približili na svega dva boda razlike. Obzirom na rane uspjehe momčadi s Poljuda nije moguće otpisati njihov oporavak. Motivacija je svakako velika obzirom da titulu prvaka čekaju još od 2025. godine.

Ono što jest sigurno, je to da se tijekom prvih pet šest kola ujedinjeno navijačko tijelo nešto podijelilo. Svi su svjesni da Dinamo ima utakmicu manje od Hajduka i da je krenuo u dobar niz. Međutim, razočaranje lošom igrom splitske momčadi vidi se na društvenim mrežama koje imaju i više nego dovoljno kreativnih načina za komentiranje sve zagasitijeg plamena hajdučkih nada.

VIDEO Bivši kapetan Hajduka: 'Teren nije najbolji? Sramota i luzerski mentalitet! Tako nećete ništa osvojiti'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
Pajdo
14:31 19.09.2023.

Da svi psi su sposobni da laju.