Hrvatska - Irska

Dunne: Ne smijemo dopustiti da se Jelavić i Modrić razmašu

Foto: Foto
Dunne: Ne smijemo dopustiti da se Jelavić i Modrić razmašu
10.06.2012.
u 14:37
Pustite Modrića i Jelavića da se razmašu i odmah ste u nevolji. Zato moramo biti na visini zadatka od prve minute prve utakmice
Pogledaj originalni članak

Richard Dunne, stoper Aston Ville i irski stoper, biti će jedna od glavnih prepreka za našu reprezentaciju u večerašnjoj utakmici. U razgovoru za Telegraph osvrnuo se na našu reprezentaciju.

- Modrić je briljantan igrač. Hrvatska je općenito tehnički vrlo jaka ekipa, ali Modrić je taj na čiji pogon funkcioniraju. Kada smo igrali protiv Hrvatske prošlog ljeta u Dublinu Modrić je pokretao igru Hrvatske i kreirao ozbiljne situacije. Znam ga, jer sam igrao protiv njega u Premiershipu i pratim ga dugo u Tottenhamu. On je jedan od najboljih igrača Europskog prvenstva. Morat ćemo dobro paziti na njega - rekao je Dunne.

Nakon Modrića, istaknuo je još jednog našeg nogometaša.

- Modrić je jedan od igrača koji su nam velika opasnost, ali tu je i Nikica Jelavić koji igra sjajno otkad je stigao u Premiership. Znamo da su oni stigli na Euro u vrhunskoj formi, ali u tome i jest poanta igranja na Europskom prvenstvu. Igrate protiv najboljih momčadi i najboljih igrača. Ako želite napredovati u turniru, morate im se dobro suprotstaviti. Pustite Modrića i Jelavića da se razmašu i odmah ste u nevolji. Zato moramo biti na visini zadatka od prve minute prve utakmice.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.