ENGLESKA

Durante: Tottenham pod svaku cijenu treba zadržati Modrića

13.05.2009.
u 14:19
Pogledaj originalni članak

Sabatino Durante, agent hrvatskog veznjaka Luke Modrića, prokomentirao je mogući odlazak Modrića iz Tottenhama. Za njegove je usluge zainteresiran milanski Inter, koji je navodno Tottenhamu spreman dati Materazzija i Burdissa, dva obrambena igrača.

- Otkada radim s Modrićem znao sam da će igrati u jakom europskom klubu. Tottenham je bio takav, ali je i očigledno da Modrić može i dalje od toga. - rekao je Durante i nastavio:

- Mislim da ga Tottenham treba zadržati jer je ovo vrlo ambiciozni klub koji je za njega platio visoku cijenu. No, ono što je važnije jest da na njemu londonski gradi budućnost.

Modrić ima ugovor sa Spursima do 30. lipnja 2014. godine. Inače Tottenham je u travnju prošle godine, Dinamu platio 16.6 milijuna funti za 23-godišnjeg hrvatskog veznjaka, a tada su ga u svojim redovima htjeli Newcastle i brojni španjolski i talijanski klubovi.

Luka je vrlo skoro postao miljenik White Hart Lanea, što je još jedan razlog zbog toga kojeg bi ga Harry Redknapp pod svaku cijenu trebao zadržati.

Pogledajte na vecernji.hr