Kiel - PPD Zagreb 31:29

Duvnjak: Ovaj Zagreb može u četvrtfinale Lige prvaka

Foto: DPA/PIXSELL
Domagoj Duvnjak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.09.2015., Arena Zagreb, Zagreb - 1. kolo Velux rukometne lige prvaka: RK Zagreb PPD - THW Kiel. Domagoj Duvnjak, Sandro Obranovic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Luka Šebetić, Rune Dahmke
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
PPD Zagreb - Celje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
PPD Zagreb - Celje
04.03.2016.
u 08:55
Bilo je dosta ljutnje u svlačionici na poluvremenu jer smo odigrali jako loše u napadu. U nastavku smo dali malo jači gas, kaže Lacković
Pogledaj originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba propustili su veliku i lijepu priliku da igranje u skupini A Lige prvaka zaključe pobjedom u Kielu nad istoimenom momčadi. Imali su ‘plinari’ početkom drugog poluvremena velikih plus pet (20:15), ali su tu veliku prednost uspjeli prokockati. Zagrebaši su promašili pet ‘zicera’, a imali su 21 izgubljenu loptu. I na kraju su izgubili sa 29:31.

- Prvo poluvremene odigrali smo jako dobro, postigli smo u gostima 17 pogodaka, ali smo u drugom promašili previše toga da bi na kraju mogli očekivati pobijedu. Svojim pogreškama dopustili smo domaćinu da se u potpunosti vrati. Nisam nezadovoljan – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Dobri u Njemačkoj

Zagrebaši su dobro igrali u gostima ove sezone u Njemačkoj. Tako su kod Flensburga izgubili samo s pogotkom razlike, sada u Kielu sa dva. Slijedi treće gostovanje, protiv Löwena u osmini finala Lige prvaka. Naravno ako se ne dogode neki nevjerojatni rezultati u posljednjem kolu pa tako primjerice Löwen pobijedi u Barceloni ili Szeged u Kielcu.

- Utakmica je bila jako, jako zanimljiva. Jedan od razloga je taj što je rezultatski bila nebitna jer se već ranije znalo da smo mi četvrti, a PPD Zagreb peti u skupini. Moram priznati da je Zagreb odigrao odličnu utakmicu bez obzira što su im nedostajali Horvat i Obranović. Ako će igrati ovako imaju realnu šansu da prođu u četvrtfinale – rekao je Domagoj Duvnjak (deset pogodaka).

Ilija Brozović, novi kružni napadač Kiela, dodao je dva pogotka, dok je Blaženko Lacković bodrio ‘zebre’ sa tribine jer nema pravo nastupa u Ligi prvaka s obzirom da je ove sezone igrao za Vardar.

- Bilo je dosta ljutnje u svlačionici na poluvremenu jer smo odigrali jako loše u napadu. U nastavku smo dali malo jači gas, obrana je počela igrati dobro, bili smo još agresivniji. Žao mi je što ne mogu pomoći Kielu u Ligi prvaka, ali ću dati sve od sebve da osvojimo njemački naslov – rekao je Blaženko Lacković.

Stevanovićevih osam obrana

PPD Zagreb je igrao u sljedećem sastavu: Stevanović (osam obrana), Ivić (pet obrana), Sabljić, Vujić, Kontrec 1, Šprem 1, Šebetić 8, Marković 4 (3), Raković 1, Šušnja 1, J. Valčić 2, T. Valčić, Mandalinić 6 (2), Markoski 1, Kovačević 1, Pavlović 3. 

>>PPD Zagreb prokockao pet golova prednosti, Duvnjak odveo Kiel do pobjede

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.